Ne Yaparsan Yap Aşk İle Yap | Miranda Dickinson | Pdf indir | Ekitap


Miranda Dickinson - Ne Yaparsan Yap Aşk İle Yap - PDF - Sayfa 464

Ne Yaparsan Yap Aşk İle Yap | Miranda Dickinson | Pdf indir | Ekitap

Yazar Miranda Dickinson tarafından kaleme alınmış güzel bir hikaye daha.Bildiğiniz gibi Yeni Bir Ben Lazım isimli Kitabında yazarıdır aynı zamanda kendisi.ve bu kitabı ile büyük ilgi toplamıştır kendine.Şuan ise yayımlanmış olan kitabı Ne Yaparsan Yap Aşk İle Yap isimli kitabı sizler için paylaşıyoruz. Şimdiden iyi okumalar dileriz.

Ne Yaparsan Yap Aşk İle Yap Bilgi

Mutlu sonla biten hikâyeniz elinizden alınsa ne yapardınız?

Hayat aslında en büyük sınavdır hepimiz için fakat bazen bu sınavlar kaybedilir…

Elsie de kaybedenlerdendi o yüzden yeni bir sınava başlıyordu. Soruları bilmediği, türlü problemlerle karşılaştığı yepyeni bir sınavdı önündeki hayat.

Bu yolculuktaki en büyük şansı onun kalbini okşayan ünlü tasarımcı Oliver Hogarth'tı. Belli ki Elsie Oliver'ın da desteğiyle yeni sınavını başarıyla tamamlayabileceğine inanıyor ve sorunlarını bir bir çözüyordu.

Elsie listesindeki soruları çözerken yolu Paris'e düşecek ve belki de hayatı boyunca çözmeye cesaret edemediği en büyük sorunuyla yüzleşecekti. Artık tek yapması gereken geçmişini geride bırakmaktı.

Ne Yaparsan Yap Aşk İle Yap PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Ne Yaparsan Yap Aşk İle Yap Pdf İndir , Ne Yaparsan Yap Aşk İle Yap Pdf Oku , Ne Yaparsan Yap Aşk İle Yap Ekitap İndir , Ne Yaparsan Yap Aşk İle Yap Ekitap Oku , Miranda Dickinson Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.