Panik | Lauren Oliver | Pdf indir | Ekitap


Lauren Oliver - Panik - PDF - Sayfa 400

Panik | Lauren Oliver | Pdf indir | Ekitap

Yazar Lauren Oliver'den muhteşem bir kitap.. Bu sefer Cesaretinizi ölçecek soluk soluğa okuyacağınız acaba diğer sayfada ne olacak diye düşündüren harika bir gerilim kitabını paylasıyoruz sizler için.Heather kendine göre ürkek ve tehlikelerden uzak durmasını bilen biriydi.Fakat bu kurgu sıradan bir kurgu değildi.

Panik Bilgi

Sevdikleriniz Uğruna, Çok Riskli Bir Oyuna Dahil Olur Muydunuz?

Kuş uçmaz kervan geçmez, on iki bin nüfusuyla fakir bir kasaba olan Carp'ta başlayan Panik oyununun ortaya çıkış nedenleri malumdu: Mevsimlerden yazdı ve bu ücra yerde yapacak kayda değer başka bir şey yoktu. Kendini asla korkusuz ve mücadeleci biri olarak görmeyen Heather'a, sadece lise son sınıfların yarıştığı, ödülün büyük ama getirdiği risklerin daha da büyük olduğu efsanevi Panik'te yarışacağını söyleseler hayatta inanmazdı. Oysa uğruna savaşacağı bir amaç bulduğunda, daha önce keşfetmediği cesur yönüyle tanışacaktı. Panik'ten hiçbir zaman korkmayan Dodge ise kimseyle paylaşmadığı sırrının, hırsını kamçılayacağından ve oyundaki gücüne güç katacağından emindi. Fakat sırrı olan tek kişi o değildi; herkesin oynamak için bir sebebi vardı. Panik, Dodge ve Heather'a yeni ittifaklar, umulmadık gerçekler ve ilk aşkı sunarken, insanın hayatta en çok ihtiyaç duyduğu şeyin bazen korkuları olduğunu gösterecek.

Panik Yorumlar


"Lauren Oliver'ın bu son romanı okurlarına her yönüyle gerçekçi ve sürükleyici bir dostluk, sadakat, mücadele ve cesaret hikâyesi sunuyor."
-Booklist-

"Oliver, okurlarını sabahın erken saatlerine kadar uyutmayacak, gerilim dolu ve gerçekçi bir hikâye yaratmış."
-Kirkus Reviews-

Panik PDF indir


Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Panik Pdf İndir , Panik Pdf Oku , Panik Ekitap İndir , Panik Ekitap Oku , Lauren Oliver Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.