Mandalina ve Umut | Katie Marsh | Pdf indir | Ekitap


Katie Marsh - Mandalina ve Umut - PDF - Sayfa 440

Mandalina ve Umut | Katie Marsh | Pdf indir | Ekitap

Gerçektende umut dolu kalbinizi karartıcak bir kitabı paylasıyoruz sizler için. Yazar Katie Marsh'dan Mandalina ve Umut sizler ile. Biz bile yazacak birşey bulamadık mutlaka okumanız gereken kitaplardan bir tanesi diyebiliriz. Kitabı sitemizden PDF olarak indirebilirsiniz.

Mandalina ve Umut Bilgi

Sadakat ve mutluluk arasında seçim yapmak zorunda kalan bir kadının ikilemi. Hannah, boşanmak istediğini söyleyeceği gece, eşi aniden felç geçirir. Tom henüz 32 yaşındadır. Artık telefon kullanmak ve Hannah'ya sarılmak bir yana; ne yürüyebilir ne de kendi yemeğini yiyebilir hâldedir. Hannah, kendini kapana kısılmış hisseder. Eşiyle ilgilenmek zorunda olduğunun farkındadır, her ne kadar onu terk etmeye hazır olsa da. Ancak Tom, hayatın ona kazandırdığı yeni bakış açısı ve artık sahip olduğu bolca zaman sayesinde hayatını yeniden gözden geçirir ve evliliğini kurtarmaya kararlıdır. Tekrar eşinin âşık olduğu adam olabilecek midir, yoksa bunun için çok mu geç kalmıştır?

"Mandalina ve Umut", elinizden bırakamayacağınız bir çıkış romanı. Sizi bazen gözyaşlarına, bazen kahkahalara boğacak, bazen de durup hayatta asıl önemli olan şeyin ne olduğunu düşünmenize sebep olacak.

Mandalina ve Umut Yorumlar

Hayatı altüst eden bir hastalığın, duygusal ve gerçekçi portresi. Ustaca kaleme alınmış bu kitap; sizi aşk, kayıp ve ikinci şanslardan geçen ilham verici bir yolculuğa çıkaracak.
-Sunday Express-


Mandalina ve Umut PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Mandalina ve Umut Pdf İndir , Mandalina ve Umut Pdf Oku , Mandalina ve Umut Ekitap İndir , Mandalina ve Umut Ekitap Oku , Katie Marsh Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.