Kalbim Aşktan Yana | Jennifer Apodaca | Pdf indir | Ekitap


Jennifer Apodaca - Kalbim Aşktan Yana - PDF - Sayfa 288

Kalbim Aşktan Yana | Jennifer Apodaca | Pdf indir | Ekitap

Harika bir aşk hikayesine hazırmısınız ? soluksuz okuyacağınız bir kitap yayınlıyoruz size. Megan ve adam yıllar önce ayrılmışlar ve adam farklı diyarlara yerleşmiş.Ve şuan ise Adamın aklına gelir ve yaşadığı kasabaya eski hatıraların anıların ve gunlerin hatrına Meganı görmeye gider.. Devamı yayınladığımız kitabın ilerleyen sayfalarında. Bu kitabı sitemizden PDF olarak indirebilirsiniz.

Kalbim Aşktan Yana Bilgi

Megan ve Adam birbirlerinin okul aşkıdır. O günlerde Megan'ı açıklayamayacağını söylediği sebeplerle terk eden Adam bir süre sonra kasabadan ayrılır ve kendine şehirde başka bir hayat kurar. Yıllar sonra kısa bir süre için kasabaya geri döner ve merakına engel olamayarak Megan'ı görmeye gider. Bu buluşma onlar için süprizlere gebedir. Genellikle kavuşmak imkânsız gelir insanlara ama o gün yaşananlardan sonra Megan ve Adam için ayrılık imkânsız olacaktır.

Kalbim Aşktan Yana PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Kalbim Aşktan Yana Pdf İndir , Kalbim Aşktan Yana Pdf Oku , Kalbim Aşktan Yana Ekitap İndir , Kalbim Aşktan Yana Ekitap Oku , Jennifer Apodaca Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.