İmkansız Hayaller | Fiona Wood | Pdf indir | Ekitap


Fiona Wood - İmkansız Hayaller - PDF - Sayfa 320

İmkansız Hayaller | Fiona Wood | Pdf indir | Ekitap

Hayaller.. Çoğumuzun kurupda gerçekleştiremediği Hayaller.. Ne garip değilmi hayat ? Çocukken bile hayalini kurduğumuz şeylerin çoğunu büyüdüğümüzde unutabiliyor ve farklı hayallere yönelebiliyoruz. Kimisi bu hayalini gerçekleştirebiliyor kimisi ise sadece hayallerinin hayal olması ile kalıyor..Yazar Fiona Wood dan muhteşem bir hikaye.. Edebi tarafıylada ağır basan bu harika kitabı okumamak için hiç bir sebebiniz yok.Güzel örnekler ve eğitim kriterlerindeki hayatlar siz okurseverlere ibretlik bir hikayede olabilir.Bu kitabı sitemizden PDF formatında indirebilirsiniz.

İmkansız Hayaller Bilgi

Estelle'i o gün ilk kez gördüm.Evimizin önünde durup başını kaldırarak kaldırımdaki çınar ağacının çıplak dallarına baktı. Önce yakınlarda kimsenin olup olmadığını kontrol etti. Sonra da bir elini gözüne tutup ince dal engelleri arasından gökyüzüne bakarak etrafında döndü, döndü, döndü. Sonra başı yarı dönerek, gülümseyerek ve kalbimi de yanında taşıyarak yandaki eve girdi. İşte bir de sevdiği bu gökyüzü var.

On dört yaşındaki Dan Cereill aile servetinin tepetaklak oluşu, evin taşınması, yeni okul cehennemi, düğün pastası işi başarısızlığa sürüklenen annesi, evden ayrılmış olan eşcinsel babası ve yan evde yaşayan kıza duyduğu imkânsız aşkla başa çıkmakta güçlük çekmektedir. Hayatı tam bir karmaşaya dönmüştür, ama o şimdilik bu karmaşayı altı imkânsız maddeye indirgemiştir…
Yorumlar
"Bu kitabı o kadar çok sevdim ki içinde olmak istedim."
Kaz Cooke

İmkansız Hayaller PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : İmkansız Hayaller Pdf İndir , İmkansız Hayaller Pdf Oku , İmkansız Hayaller Ekitap İndir , İmkansız Hayaller Ekitap Oku , Fiona Wood Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.