Başka Türlü Bir Şey | Sandy Hall | Pdf indir | Ekitap


Sandy Hall - Başka Türlü Bir Şey - PDF - Sayfa 240

Başka Türlü Bir Şey | Sandy Hall | Pdf indir | Ekitap

Yazar Sandy Hall tarafından kaleme alınmış bu hikayede Lea ile Gabe isimli baş karakterleri tam tamına 14 kişinin farklı bakış açılarından okuyacağınız muhteşem bir aşk hikayesi.Aşk kitaplarını sevenler hepiniz bu kitap başlığı altına bekliyoruz.Sandy Hall tarafından yazılan bu kitabı sitemizden PDF olarak indirebilirsiniz.

Başka Türlü Bir Şey Bilgi

Yaratıcı yazarlık hocası, kurye, Starbucks baristaları, esas oğlanın en iyi arkadaşı, esas kızın oda arkadaşı ve bahçedeki sincabın ortak bir noktası var: Hepsi Gabe ile Lea'nın birlikte olması gerektiğini düşünüyor.

Birlikte yaratıcı yazarlık dersi alan Lea ve Gabe aynı zevkleri paylaşır, aynı Çin yemeğini sipariş eder ve aynı mekânlarda takılırlar. Ne yazık ki Lea biraz kendi halinde, Gabe ise çekingendir ve ikisi de ilk adımı atabilecek gibi görünmemektedir. Fakat aralarında bir şeyler vardır ve onların dışında herkes bunun farkındadır. Yaratıcı yazarlık hocaları ikisini bir araya getirmeye çalışır, Starbucks'taki barista ilişkilerini dizi gibi izler, otobüs şoförü karısına onlardan bahseder, restorandaki garson onları hep aynı masaya oturtur. Hatta okulun bahçesindeki sincap bile iki gencin birlikte olması gerektiği kanısındadır. Peki, herkesin inandığı bu aşka Lea ile Gabe de inanacak mı?

Başka Türlü Bir Şey Yorumlar

"Akıcı ve tatlı bir aşk hikâyesi arayanlar için birebir."
-Voya-

"İki insan kavuşacaksa bu Gabe ile Lea olmalı... Aralarındaki çekim o kadar güçlü ki herkes bunu hissedebiliyor ve hikâyeleri de etraflarındaki bu kişiler sayesinde yazılıyor. Eğlenceli ve tatlı bir romantik komedi."
-School Library Journal-

Başka Türlü Bir Şey PDF indir


Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Başka Türlü Bir Şey Pdf İndir , Başka Türlü Bir Şey Pdf Oku , Başka Türlü Bir Şey Ekitap İndir , Başka Türlü Bir Şey Ekitap Oku , Sandy Hall Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.