Hayalet Tehlikesi | Jim Butcher | Pdf indir | Ekitap


Jim Butcher - Dresten Dosyaları 3. Kitap - Hayalet Tehlikesi - PDF - Sayfa 490

Hayalet Tehlikesi | Jim Butcher | Pdf indir | Ekitap

Yazar Jim Butcher'den muhteşem bir kitap daha.. Dresten Dosyaları isimli serinin 3. kitabı olan hayalet Tehlikesi isimli kitabı paylaşıyoruz sizlerle Harry daha önce hiç karşılaşmadığı şahit olmadığı bir durum ile karşı karşıya kalacak.. Dev akrepler, seks düşkünü vampirler.. içiniz içinize sığmayacak soluk soluğa okuyacağınız bu kitabı sitemizden pdf olarak indirebilirsiniz.

Hayalet Tehlikesi Bilgi

Harry Dresden kariyeri boyunca pek çok ürkütücü düşmanla karşılaştı. Dev akrepler. Seks düşkünü vampirler. Psikozlu kurtadamlar. Eh, Chicago telefon rehberine kayıtlı tek profesyonel büyücüyseniz böyle şeylerle yüz yüze gelmeniz gayet normal.
Ne var ki, doğaüstü hafiyemiz Harry bu sefer daha önce hiç şahit olmadığı bir durumla karşı karşıyaydı: küplere binmiş bir ruh dünyası. İşkence görmüş, vahşi ve amansız hayaletler tüm Chicago'da akla hayale gelmeyecek sorunlara yol açıyorlardı.
Birisi -ya da bir şey- ortalığı birbirine katmak için onları kışkırtıyordu. Ama neden? Ve onca kurbanın Harry'yle bağlantısı neydi? Eğer hafiyemiz bunu tez zamanda çözmezse, kendisi de bir hayalet olacaktı...

Hayalet Tehlikesi PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Hayalet Tehlikesi Pdf İndir , Hayalet Tehlikesi Pdf Oku , Hayalet Tehlikesi Ekitap İndir , Hayalet Tehlikesi Ekitap Oku , Jim Butcher Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.