Hasret Rüzgarları | Aslıhan Akagöz | Pdf indir | Ekitap


Aslıhan Akagöz - Hasret Rüzgarları - PDF - Sayfa 408

Hasret Rüzgarları | Aslıhan Akagöz | Pdf indir | Ekitap

iki Katkısız fazlası olmayan Aşk'ı anlatan muhteşem bir kitap ile karşınızdayız. Hasret Rüzgarları isimli kitap Yazar Aslıhan Akagöz tarafından kaleme alınmış olup raflarda fazlası ile ilgi görmüştür.Hasret ve Onu her iki insanda birbirlerini fazlası ile seviyorlardı.Ömür boyu birlikte yaşamayı göze almışlardıki.. Birbirlerini seviyorlar ise bunu gercektende göze almaları gerekiyordu.Çünki kendilerini bir elmanın iki yarısı gibi görüyorlardı.Bu kitabı sitemizden PDF olarak indirebilirsiniz.

Hasret Rüzgarları Bilgi


İlk aşkın büyüsüne kapılmış iki toy yürekti onlarınki. İlk göz göze gelişlerinde birbirlerinin kaderlerine yazılmışlardı. İki farklı hayata ait olsalar da, yaşanılması gerekenlerin önüne geçecek güçleri de yoktu. Birbirlerini saf bir aşkla sevip, ömür boyu mutlu olmanın hayaliyle yaşıyorlardı. Hasret, Onur'u büyük bir aşkla seviyordu. İlk kez onun gözlerine korkusuzca bakıp, onun ellerini tutmuştu. Birini hayatına ortak etmenin ne anlama geldiğini onunla birlikte öğrenmişti. Onur Hasret'in her zaman ilki ve hatta sonu olacaktı. Onlar bir ömür birlikte mutlu yaşayacaklardı.Fakat hiçbir şey genç kızın umduğu gibi olmadı... 'Hasret Rüzgârları' çok erken esmeye başladı.


Hasret Rüzgarları PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Hasret Rüzgarları Pdf İndir , Hasret Rüzgarları Pdf Oku , Hasret Rüzgarları Ekitap İndir , Hasret Rüzgarları Ekitap Oku , Aslıhan Akagöz Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.