Esaret Parmağı | Dilan Şahin | Pdf indir | Ekitap


Dilan Şahin - Esaret Parmağı - PDF - Sayfa 463

Esaret Parmağı | Dilan Şahin | Pdf indir | Ekitap


Aylardır sabırsızlık ile beklediğiniz Dilan Şahin tarafından kaleme alınmış olan Esaret parmağı Sonunda sizlerle. Bir coğumuzun hislerine duygularına düşüncelerine tercuman olan bu kitabı hiç vakit kaybetmeden indirip okumaya baslıyabilirsiniz.


Esaret Parmağı Bilgi

Dedikoduların çabuk yayıldığı küçük bir mahallede yaşayan Yağmur, diğer tüm kızlar gibi evlilik kurbanı olmuştu... Geri kalmış zihinlerin barındığı ve baskıcı bir zihniyetin var olduğu mahallede, tek isteği hemcinsleri gibi evlilik kurbanı olmayıp, hedeflediği yerlere gelebilmekti. En büyük arzusu okumak olan Yağmur, bir gün bu mahalleden kurtulacağını ümit ederken, içinde bastırdığı duygunun dışarıdan fark edilmesi ile evliliğe adım atmak zorunda kalmıştı. Ama sorun bu değildi, evleneceği kişinin kim olduğunu öğrendiğinde yaşadığı şok ve utanç ona tam anlamıyla sürpriz olacaktı. Yağmur hedeflerine ulaşabilecek miydi? Bu evlilik onun hayatında neleri değiştirecekti? Küçük bir dedikodu altın yüzükle esir almıştı parmağını... Tutkulu ve bastırılmış duyguların, anıların içinde saklandığı bir aşk hikâyesi sizi bekliyor.


Kitabın pdf'si boyut olarak biraz büyük 400 mb kadar bilginize


Esaret Parmağı PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Esaret Parmağı Pdf İndir , Esaret Parmağı Pdf Oku , Esaret Parmağı Ekitap İndir , Esaret Parmağı Ekitap Oku , Dilan Şahin Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.