Çilek Mevsimi | Burcu Büyükyıldız | Pdf İndir | Ekitap


Burcu Büyükyıldız - Çilek Mevsimi - PDF - Sayfa 512

 Çilek Mevsimi | Burcu Büyükyıldız | Pdf İndir | Ekitap


Filmlerde görmeye alışık olduğumuz flashback olgusunu yazarımızın kitap formatına başarılı bir şekilde uyguladığını görmekteyiz.

'' Aşkın Renkleri Serisi' nin 1. kitabı olan Çilek Mevsimi' nde Yağız'ın tehlikeli geçmişinin karanlığını, sevdiği Mira'dan uzak tutmak adına aşkından vazgeçmeyi bile göze alışını yinede her şeye rağmen birbirlerinden uzak kalamayışlarını anlatan bir hikaye...

 Mira ve Yağızın çilek kokusu hissiyatıyla başlayan ama sırlar ve geçmişler yüzünden giderek çürüyen aşkının hikayesi "Çilek Mevsimi" . Yağız geçmişini telafi edip bu aşkı kurtarmak için çıktığı yolculuktan dönecektir ya peki Mira o eski kadın mıdır?

 Burcu Büyükyıldızın çok sevilen romanı Çilek Mevsimi sizlerle.

Çilek Mevsimi Bilgi

"Ne olacağını bilmiyorum..." dedi onun bakışlarındaki tedirginliği yok etmek ister gibi, "Ama öğrenmek istiyorum Mira. Hayatımdaki tüm kaosa, tüm belirsizliğe rağmen bunu seninle yaşamayı istiyorum." diye fısıldadı ve ardından ekledi, "Çünkü seni incitebilme ihtimalime rağmen, seni istemekten vazgeçemiyorum."

Bir bahar günü çilek kokuları içerisinde tanışan ve birbirlerinden ilk görüşte etkilenen Mira ve Yağız için aşkın büyüsüne kapılmak çok zor olmamıştı. Diğer taraftan, aralarına bir kara kedi gibi giren Yağız'ın tehlikelerle örülmüş geçmişi, mutluluklarının uzun sürmesine izin vermemişti. Hızlı ve tutkuyla başlayan bir aşkın özneleriyken kendilerini birdenbire hoyrat bir ayrılığın içinde bulan Yağız ve Mira'nın günlerine özlemin ıssızlığı sinmişti.

Günün birinde geçmişinin karmaşasını, sırlarını çözüp bir daha gitmemek üzere geri gelen Yağız, ardında bırakıp gittiği mutlu, tasasız, cıvıl cıvıl kadını aynı bulabilecek miydi? Derinden yaraladığı Mira'ya kendisini affettirebilecek miydi? Daha da önemlisi Yağız, Mira'ya yaşadıklarını unutturabilecek miydi?

Adı gibi kokusu olsa çilek kokacak bir hikâye...

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri :  Çilek Mevsimi  Pdf İndir ,  Çilek Mevsimi  Pdf Oku ,  Çilek Mevsimi  Ekitap İndir ,  Çilek Mevsimi  Ekitap Oku , Burcu Büyükyıldız Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.