Caraval | Stephanie Garber | Pdf İndir | Epub


Stephanie Garber / Caraval / PDF- EPUB / Sayfa 440

Caraval | Stephanie Garber | Pdf İndir | Epub

Stella anneannesinin çocukken anlatığı sihirli Caraval öyküleri ile büyümüştü. Çocukken çok ilgisini çekse de zamanla büyüdükçe ona bu tür olaylar saçma ve yalan olduğu kanısını uyandırmıştı. Ama annesi yakın zaman önce onu ve kız kardeşini terk edince bozulan psikolojisinin etkisiyle de tekrar Caraval'a inanmaya ona mektuplar yazmaya başlamıştı. Fakat bir cevap alamamıştı. Ta ki düğün günü gelip çatana kadar. Bir mektup almıştı bu bir davetiyeydi Stella'yı Caraval'a çağıran bir davetiye. Stella bunun gerçek olup olmadığından emin değildi fakat tüm hayallerinin gerçekleşmesi buna bağlıydı.

Caraval Hakkında

Caraval’a hoş geldiniz! Burada duyduğunuz ya da gördüğünüz hiçbir şey gerçekle karşılaştırılamaz. Bu yalnızca bir oyun ya da gösteriden çok daha fazlası. Caraval, bu dünyada bulabileceğiniz, sihre en yakın şey. Çocukken Scarlett, büyük annesinin anlattığı Caraval’ın sihirli öykülerine inanırdı ama büyüdükçe, o masalları ardında bıraktı. Yine de annesi kendisini ve kız kardeşi Tella’yı terk edip, onları zalim babasıyla bıraktığında, Caraval Ustası Legend’a mektuplar yazarak onu ve sanat karlarını adalarına çağırdı ama bir türlü cevap alamadı. Ta ki yedi yıl sonra, düğün gününden çok kısa süre önce, Legend’dan bir davetiye alana kadar. Özgürlük. Seçenekler. Mucize. Sihir. Caraval’daki oyuna katılır ve tek dilek hakkını kazanabilirse belki de bunların hepsine sahip olabilirdi. Ama korkuyordu Stella. Caraval hayal mi, gerçek mi?




Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Caraval Pdf İndir , Caraval Pdf Oku , Caraval Ekitap İndir , Caraval Ekitap Oku , Stephanie Garber Kitapları



LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.