Cadı Avı | Danielle L. Jensen | PDF İndir | Epub


Danielle L. Jensen / Cadı Avı - Lanet Üçlemesi - 2 / PDF - EPUB / Sayfa 480

Cadı Avı | Danielle L. Jensen | PDF İndir | Epub


İlk kitapta Trollerden kurtulan Cecile ve Tristan için bu kadar kolay bitmeyecekti hatta yeni başlıyorlardı. Her ikiside Anushka'yı bulmak için her şeyi göze almış adım adım ilerliyorlardı bu ortak amaç onları bir araya getirmişti. İkisi de ailesine baş kaldırdığı için işleri daha zor olacaktı. Amansız Lanet Üçlemesinin 2. kitabı olan " Cadı Avı" soluksuz bir macera için ilk sayfasını açmanızı bekliyor.
Kan, ölüm,büyü....  Hepsini fazlasıyla görecek fazlasıyla hissedecek ve sonun aslında bir başlangıç olduğunu anlayacaksınız..

Cadı Avı Bilgi

"Büyü bir şeylerden vazgeçmeyi gerektirir."
 Trollerin elinden kurtulan Cécile'in hikâyesi aslında yeni başlıyor. Yolları ayrılan Cécile ve Tristan'ı buluşturan trollerin kaderi mi yoksa Anushka'yı bulma çabası mı? Tristan her şeyi göze alarak tehlikenin içinden yeniden doğuyor. Cécile biraz daha kendini tanıyarak gücünü fark etmeye başlıyor. Her şey Cécile'in etrafında şekillenirken, Anushka'nın izini sürmek iki âşık için ne kolay olacak ne de kansız! Ama onlar baş koydukları yolda emin adımlarla ilerliyorlar, çünkü kaybedecekleri kazanacaklarından daha fazla değil! Tristan'ın babasına, Cécile'in annesine isyanı nelere mâl olacak? Anushka'nın gizemli kişiliği altındaki sır perdesinin çözülmesinde kaç can yanacak? Ölüme, kaybetmeye ve aslında zafere hiç bu kadar yakın olmamışlardı.




Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Lanet Üçlemesi Diğer Kitaplar






Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Cadı Avı Pdf İndir , Cadı Avı Pdf Oku , Cadı Avı Ekitap İndir , Cadı Avı Ekitap Oku ,  Danielle L. Jensen  Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.