Burada Umut Vardı | Joan Bauer | Pdf indir | Ekitap


Joan Bauer - Burada Umut Vardı - PDF - Sayfa 214

Burada Umut Vardı | Joan Bauer | Pdf indir | Ekitap

Yazar Joan Bauer tarafından iştahlı bir şekilde kaleme alınmış tatlı bir roman ile karşınızdayız. Garson Addie ve aşcı teyzesi hep birlikte çalışıyorlardır ve hiç durmadan sağa sola göç ederek hiçbir yerde tutunamamışlardır.Yalnız genç Addie şimdiye kadar ilçelerde çalışmış olmaları yüzünden son geldikleri yerde bayabir zorlanmıştır..

Burada Umut Vardı Bilgi

Yeni bir hayat. Yeni bir umut. Garson olarak çalışan on altı yaşındaki Hope, iyi bir aşçı olan teyzesi Addie'yle birlikte rüzgâr da sürüklenen bir yaprak misali oradan oraya göç ederek yaşar. Yeni durakları ise New York'tan uzakta, küçük bir kasabadır. Tam bir şehir kızı olduğunu düşünen Hope, yeni hayatına alışmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya, umudunu kaybetmemeye çalışır. Zihnini devamlı meşgul eden geçmişi, arkadaşlarına duyduğu özlem, sorumluluk aldığı seçim kampanyası, kanseri yenmeye çalışan patronu, ilk aşkın belirtileri derken işler giderek kızışır. Ancak insanın kalbine umut bir kez düştüyse imkânsız diye bir şey yoktur.

Burada Umut Vardı PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Burada Umut Vardı Pdf İndir , Burada Umut Vardı Pdf Oku , Burada Umut Vardı Ekitap İndir , Burada Umut Vardı Ekitap Oku , Joan Bauer Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.