Bunu Sen İstedin | Vefa Enver | Pdf indir | Ekitap


Bunu Sen İstedin | Vefa Enver | Pdf indir | Ekitap

Yazar Vefa Enver Tarafından yazılmış olan Bunu Sen istedin ! isimli kitap Gerçekten çok sürükleyici . Yazarın kalemi çok güçlü.Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyoruz.. bu kitabı aşağıdaki linkden pdf olarak indirip rahatca okuyabilirsiniz.

Bunu Sen İstedin Bilgi

Tutkulu ve tatlı üç arkadaş, Sibel, Ahu ve Aslı'nın hayatlarında nelerin değiştiğini merak ediyorsanız, bir an önce sayfaları çevirmeye başlamalısınız. Kahramanlarımız sevdikleri adamlarla ve hedefleriyle ilgili olarak ne durumdalar dersiniz?

"Ne dilediğinize dikkat edin çünkü gerçekleşebilir."

Hiç ayrılmadan birbirlerine ait olmayı dileyen bu üç arkadaşın sevgilileriyle ilgili diledikleri her şeyi gerçekten istemiş olduklarından emin misiniz? Mesela Sibel… tutkuyla sevdiği adamın hep hayatında olmasını dilerken birdenbire aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını fark etmişse? Vefa Enver'in Çocuk da Yapamadım Kariyer de adlı romanında tanıdığımız karakterlerine bu romanda da doyamadıysanız, Neyse ki Çocuk Yaptım'ı okuyabilirsiniz.

Bunu Sen İstedin PDF indir

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Bunu Sen İstedin Pdf İndir , Bunu Sen İstedin Pdf Oku , Bunu Sen İstedin Ekitap İndir , Bunu Sen İstedin Ekitap Oku , Vefa Enver Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.