Aşkın Büyüsü | Özlem Çorapçı Aydemir | Pdf indir | Ekitap


Özlem Çorapçı Aydemir - Aşkın Büyüsü - PDF - Sayfa 312

Aşkın Büyüsü | Özlem Çorapçı Aydemir | Pdf indir | Ekitap

Yazar Özlem Çorapçı Aydemir'den muhteşem bir kitap daha Aşkın Büyüsü'nü sizler için paylasıyoruz. hiçbir yerde bulamayacağınız kitapları siz değerli takipçilerimiz için paylasmaya devam edeceğiz sürekli takipte kalın..

Aşkın Büyüsü Bilgi

Tehlikeli sarışın Hande ve buz adam Kerem’in tutkulu aşkı!
Aşk bazen nefrettir ama nefretini bile seversin." Hiçbir şeye benzemez aşkın acısı. Tepeden tırnağa ruhun değişir. Nefret köklerini sinsice kalbine salarken intikam gülleri filizlenmeye başlar. Simsiyah güller... Dikenleri sert, acı dolu ve tehlikeli güller... Tıpkı Hande Çakır gibi; cezbedici, büyüleyici, acımasız, tehlikeli... Ruhunu aşka teslim ettiği gecenin sabahında dönüşü olmayan bir intikam büyüsüne karar verdi. Pişmanlık, aşkın en güzel intikamıdır. Ruhunun her bir zerresini yakar, kavurur. Kalbinin infazını verir. Aşkın büyüsünde yanar, kor olursun. Kerem Salman -buz adam- aşkın büyüsü tüm ruhunu ele geçirdiğinde anlamıştı, bir saman alevinin bir ömür boyu ruhunu kavuran pişmanlığı olacağını. Aşkın Büyüsü; intikam ve pişmanlığın birbirinde hüküm sürdüğü, karşı konulamaz bir tutkunun hikâyesi. Hande ile yanacak, Kerem ile kül olacaksınız.

Aşkın Büyüsü PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Aşkın Büyüsü Pdf İndir , Aşkın Büyüsü Pdf Oku , Aşkın Büyüsü Ekitap İndir , Aşkın Büyüsü Ekitap Oku , Özlem Çorapçı Aydemir Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.