Yukselen Gunes | Michael Crichton | Pdf indir | Ekitap


Yukselen Gunes | Michael Crichton | Pdf indir | Ekitap

Yazar  Michael Crichton un yazmıs oldugu Yükselen Güneş isimli kitabı aşağıdaki linkden Bilgisayarınıza telefonunuza PDF olarak indirebilirsiniz.

Yukselen Gunes Bilgi


Los Angeles’in merkezinde Japonya’nın dev şirketlerinde Nakamoto, Amerika bürosunun, yeni gökdeleninin açılışını büyük bir partiyle kutlamaktadır. Parti, kırk beşinci katta bütün görkemiyle sürerken, kırk altıncı katta bir kadın cesedi bulunur. Soruşturma derhal başlar ve kısa zamanda sınai entrikalar labirentine dönüşür.

Yukselen Gunes PDF indir

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Yukselen Gunes Pdf İndir , Yukselen Gunes Pdf Oku , Yukselen GunesEkitap İndir , Yukselen Gunes Ekitap Oku , Michael Crichton Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.