Yokmuşum Gibi | Ayşegül Gökgül | Pdf indir | Ekitap



Ayşegül Gökgül tarafından kaleme alınmış zarif güzel bir duygusal hikayeyi sizler için paylaşıyoruz.Hayatın zorluklarını ve güzelliklerini konu alan bu kitabı sitemizden pdf formatında indirip okuyabilirsiniz. Şimdiden iyi okumalar dileriz.

Yokmuşum Gibi Bilgi

Neredesin şuan bir evde mi, sokakta mı, park yada bankta mı? Başını kaldırınca gök yüzünü görebiliyorsan. istediğinde güneşi seyrede biliyorsan. Bir yağmur ıslata biliyorsa seni ilklerine kadar.
tabi ki yanında olsun istersin fakat bir telefon ederek ulaşabiliyorsan sevdiklerine. Anne ve babaysan mesela ve doya doya sarılabiliyorsan çocuklarına. Özgürsün işte ne mutlu sana ne mutlu hayata!

Yokmuşum Gibi PDF indir


 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.


Kitap Anahtar Kelimeleri : Yokmuşum Gibi Pdf İndir , Yokmuşum Gibi  Pdf Oku , Yokmuşum Gibi Ekitap İndir , Yokmuşum Gibi  Ekitap Oku ,  Ayşegül Gökgül Kitapları
LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.