Yaşam ve Ölüm | Alacakaranlık | Pdf indir | Ekitap


Stephenie Meyer - Alacakaranlık Sil Baştan - Yaşam ve Ölüm - PDF - Sayfa 790

Stephenie Meyer - Alacakaranlık Sil Baştan - Yaşam ve Ölüm - PDF - Sayfa 790

Stephenie Meyer tarafından kaleme alınmış muhteşem bir eser.. Tek ciltte 2 kitap.! Alacakaranlık' ın özel Baskını sizlerle paylasıyoruz..   iyi okurlar dileriz.
Yaşam ve Ölüm - Alacakaranlık Bilgi

Tek cilt, çift kitap!

Bu özel Alacakaranlık serisinin son ve yeni kitabı tarzı ve yenilikçi yapısıyla dikkatlerini üzerine çekmey başardı Stepheni Mayer iki ayrı hikaye tek kitap konsepti ve hikayenin derinliği ile aklınızı başınızdan alacak Fantastik bir dünya gibi kitapt tasarımı da gayet Fantastik duruyor.

Isabella Swan kasvetli Forks kasabasına taşınıp gizemli ve çekici Edward Cullen'la tanıştığında, nefes kesici ve korku dolu bir dönüşüm yaşar. Porselen teni, altın gözleri, büyüleyici sesi ve doğaüstü özellikleriyle Edward hem karşı konulmaz hem de son derece gizemlidir.
Bella'nın bilmediği şeyse, onunla yakınlaştıkça kendisini ve çevresindekileri daha da çok tehlikeye attığıdır. Ve artık geri dönmek için çok geçtir…
Baştan çıkarıcı ve son derece sürükleyici Alacakaranlık serisi, milyonların aklını başından alarak bir klasik haline geldi ve genç yetişkin edebiyatının tanımını değiştirerek, okurların yıllardır özlemini çektiği bir fenomene dönüştü.
Bu özel çifte basım, orijinal romanın yeniden tasarlanmış versiyonunun yanı sıra, yazarın önsözünü de içeriyor. Yaşam ve Ölüm'ü okumak için bu kitabı ters çevirin.
Beaufort Swan kasvetli Forks kasabasına taşınıp gizemli ve çekici Edythe Cullen'la tanıştığında, nefes kesici ve korku dolu bir dönüşüm yaşar. Porselen teni, altın gözleri, büyüleyici sesi ve doğaüstü özellikleriyle Edythe hem karşı konulmaz hem de son derece gizemlidir.
Beau'nun bilmediği şeyse, onunla yakınlaştıkça kendisini ve çevresindekileri daha da çok tehlikeye attığıdır. Ve artık geri dönmek için çok geçtir…
Alacakaranlık'ın onuncu yılında Stephenie Meyer, Yaşam ve Ölüm'ü, ikon haline gelmiş bir aşk hikâyesinin, okuyucuyu hem şaşırtacak hem de büyüleyecek, cesur ve merak uyandıran yeniden tasarlanmış versiyonunu okurlarla paylaşıyor. Bu özel çifte basım, orijinal romanın yanı sıra, yazarın önsözünü de içeriyor.  

Alacakaranlık'ı okumak için bu kitabı ters çevirin.

Yaşam ve Ölüm - Alacakaranlık PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Yaşam ve Ölüm Pdf İndir , Yaşam ve Ölüm Pdf Oku , Yaşam ve Ölüm Ekitap İndir , Yaşam ve Ölüm Ekitap Oku , Stephenie Meyer  Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.