Sırlar Kitabı | Osho | Pdf indir | Ekitap



Kimlerin Sırrı yokki?? Hepimizin en güvendiğimiz arkadaşlarımıza aile dostlarımıza sevdiklerimize ufakda olsak sırlar vermişizdir.. Eski dönemlerin en meşhur ruh bilimcisi ve düşünürleri olan OSHO'dur.. Bu kitabı aşağıdaki Linkden PDF olarak indirebilirsiniz.

Sırlar Kitabı Bilgi

Geniş kapsamlı ve kullanışlı bir meditasyon rehberi olan Sırlar Kitabı bizi, düşüncelerimizin, davranışlarımızın ve duyularımızın farkına vararak gündelik yaşamımızı deneyimlemeye davet ediyor. Osho kadim metinleri temel alarak 112 ayrı meditasyon tekniğini tanıtıyor ve bu teknikleri içinde bulunduğumuz anın bilincine varmaya odaklanan günümüz meditasyon anlayışının diline tercüme ediyor. Osho her bir tekniği ayrıntılı biçimde tanımlıyor ve böylece bize en uygun olan tekniği bulup gündelik hayatımızla bütünleştirme olanağı tanıyor. Meditasyonu dinsel ya da ruhani bağlamdan çıkararak meditasyonun altında yatan neşe ve farkındalıkla dolu yeni bir yaşam biliminin esaslarını ortaya koyuyor.

Osho yirminci yüzyılın en kışkırtıcı ve esin verici ruhani öğretmenlerinden biridir. İç dönüşüm bilimine yaptığı devrimci katkıyla ün kazanmıştır ve öğretisinin etkisi artmaya devam etmekte, tüm dünyada arayış içinde olan her bireye ulaşmaktadır.

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.