S*ktir Et Aşkı | Tarryn Fisher | Pdf indir | Ekitap



Yazar Tarryn Fisher'den farklı bir kitap ile karşınızdayız.S*ktir Et Aşkı isimli kitaba pekde romantik diyemeyiz fakat sizleri okurken gercektende etkileyecek bir yanıda yok değil diyebiliriz.düşününki çok sevdiğiniz biri var mutlu bir birlikteliğiniz var ama bir gün geliyor en yakın arkaşınızın dostunuzun sevgilisine aşık oluyorsunuz..

S*ktir Et Aşkı Bilgi

Aşkların en güzeli yaşanmaması gereken aşktır.

"Hayatın basit olmadığını biliyordum çünkü ben de basit değildim. Hatta basitten daha fazlası olduğumu ve normal pek bir yanımın olmadığını öğreniyordum. Bir adama âşık olmak zaten başlı başına bir şeydi ama bir rüya yüzünden en yakın arkadaşınızın sevgilisine âşık olmak..."

Helena Conway âşık olmuştu. İsteksizce, farkına varmadan. Ancak haklı sebepleri vardı. Kit Isley onda olmayan her şeye sahip. Ve Helena'nın en yakın arkadaşının sevgilisi olmasaydı, her şey çok güzel olabilirdi belki. Helena kalbini susturmalı, doğru olanı yapmalı ve başkalarını da düşünmelidir. Ta ki bunu yapmayana dek.

S*ktir Et Aşkı PDF indir


 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Siktir Et Aşkı Pdf İndir , S*ktir Et Aşkı Pdf Oku , S*ktir Et Aşkı Ekitap İndir , S*ktir Et Aşkı Ekitap Oku , Tarryn Fisher Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.