Şimdi Değilse Ne Zaman? | Nurdan Özkan | Pdf indir | Ekitap



Yazar Nurdan Özkan tarafından yazılmış olan kişisel gelişim kitablarından biridir. Gelişim ve psikoloji uzmanı olan Yazar Nurdan Özkan insanın kendisini aşması  imkansızlıkları görmemesi, ve kaliteli bir kişi olmanızı bu kısacık kitapta göstermekte.Bu kitabı aşağıdaki linkden pdf olarak indirebilirsiniz.

Şimdi Değilse Ne Zaman? Bilgi

Neden bazı insanlar tarih sayfalarında muhteşem izler bırakır ve tarihin akışını değiştirirken, bazıları bir bardak su içmek için mutfağa gidip musluğun akışını değiştirecek gücü bile bulamazlar kendilerinde?

Nasıl oluyor da bazı söz dinlemeyen cesur ruhlu insanlar, tüm imkânsızlıklara rağmen bir çıkış yolu bulurken, bazıları ömrünün tamamını, burnundan tenis topu çıkararak Guinness Rekorlar kitabına girmek için harcıyor?

Başlamak için neden pazartesiyi, ayın birinci gününü, yeni yılı, doğum gününü bekliyoruz?
"Yarın Yaparım!" düşüncesi kocaman bir yalan ve ben soruyorum size,

"Şimdi Değilse, Ne Zaman?"


Şimdi Değilse Ne Zaman? PDF indir

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Şimdi Değilse Ne Zaman? Pdf İndir , Şimdi Değilse Ne Zaman? Pdf Oku , Şimdi Değilse Ne Zaman? Ekitap İndir , Şimdi Değilse Ne Zaman? Ekitap Oku , Nurdan Özkan  Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.