Silinmeyen | Emelie Scheep | Pdf indir | Ekitap


Emelie Scheep - Silinmeyen - PDF 

Silinmeyen | Emelie Scheep | Pdf indir | Ekitap


Yerinizde duramayacağınız etkiliyici soluk solğa okuyacağınız muhteşem bir kitap. Yazar Emelie Scheep tarafından kaleme alınmış olan Silinmeyen isimli kitabı mutlaka okunacaklar listesine eklemeniz gerekmektedir.Kitabı sitemizden pdf olarak indirebilirsiniz.

Silinmeyen Bilgi

Göçmenlik Dairesi'nin sorumlusu oturma odasında ölü bulunduğunda, kimse çocuğu olmayan bir çiftin evinde küçük, esrarengiz parmak izlerine rastlamayı beklemiyordu. Davanın başına zeki, genç ancak duygusal yönden buz gibi olan Jana Berzelius getirilir. Jana sağlam iradeli, mesafeli ve anlaşılmazdır. Ta ki çocuk ortaya çıkana kadar…

Birkaç gün sonra ıssız bir sahil şeridinde, onu ve esas kurbanı öldüren cinayet silahıyla birlikte bir erkek çocuğunun cesedi bulunur. Berzelius davayla daha da yakından ilgilenmeye karar verip otopsiye girer ve çocuğun delik deşik edilmiş küçük vücudunda tanıdık bir şeylere rastlar. Çocuğun etine kazınmış harfler, Jana'yı korku dolu, karanlık geçmişine götürür. Saklı geçmişini korumak için bu cinayetlerin arkasındaki şüpheliyi polisten önce bulmak zorundadır. İsveçli yazar Emelie Schepp, tüyler ürpertici üçlemenin ilk romanı Silinmeyen'de okuyucuyu gizemli ve unutulmaz Jana Berzelius ile tanıştırıyor.


Silinmeyen PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Silinmeyen Pdf İndir , Silinmeyen Pdf Oku , Silinmeyen Ekitap İndir , Silinmeyen Ekitap Oku , Emelie Scheep Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.