Sen Ben ve Onca Yıl | Amy Silver | Pdf indir | Ekitap


Amy Silver - Sen Ben ve Onca Yıl - PDF - Sayfa 368

Sen Ben ve Onca Yıl | Amy Silver | Pdf indir | Ekitap

Yazar Amy Silver bir çok karakterler arasında farklı yaşanmışlıkları tek bir başlık altında toplayarak sizlere baska bir kitap ismi altında sunmuştur.Gençlik çocukluk arkadaşları,aşkları ve dostlukları olan bu dört arkadaş her yılbaşında bir arada toplanma ve o günü beraber geçirme olanağını gelenek haline getirmişlerdir.

Sen Ben ve Onca Yıl Bilgi


Nicole Blake çocukken deliler gibi âşık olduğu Julian Symonds'la bir yılbaşı gecesi yakınlaşsa da kısa süre sonra genç adamla ilgili hayalleri sonsuza dek suya düşer. Ama Julian sayesinde hayatına değişmeyen üç şey girmiştir: dünyanın en iyi arkadaşı, seyahat tutkusu ve kalbini durmadan kırsa da sevmekten vazgeçemediği çok yakışıklı bir serseri; Aidan Symonds...

Güzeller güzeli Alex de üniversite yıllarında aralarına katılınca grup tamamlanır ve zaman geçtikçe yılbaşı gecelerini birlikte geçirmek gelenek haline gelir. Onlar birbirlerinin her şeyidirler; dost, kardeş, tutunacak birer dal… Fakat Nicole ile Aidan'ın arasındaki bağ hep çok kırılgandır. Aşkları pervane böceği ile mumun aşkından farksızdır.

Hayatında yeni bir sayfa açması gerektiğini anlayan Nicole, Aidan'ın tam tersi özelliklere sahip olan Dom'la hayatına devam etme kararı alır. Fakat zamansız bir acı ve affı olmayan çift taraflı bir ihanet, Nicole'ün kararlarını sorgulamasına ve geride bırakamadığı şeylere duyduğu özlemin gün yüzüne çıkmasına neden olur.

Sen, Ben ve Onca Yıl  Yorumlar

"Sıcacık karakterlerin bir solukta okunan hüzünlü hikâyesi… Değişime ve kişinin kendi mutluluğunun sorumluluğunu üstlenmesinin önemine dair muhteşem bir roman."
-Daily Mail-

"Bu hüzünlü hikâye dostluk, aşk ve hayat üzerine kurulmuş."
-Laura-

"Elinizden bırakamayacağınız kadar etkileyici!"
-Lea-

"Aşka ve hayati kararlara dair muhteşem bir roman…"
-Elle-

"Hayatın dönüm noktalarına dair dokunaklı bir hikâye…"
-Daily Mail-

"Amy Silver'ın zor konuları eğlenceli ve hafif bir dille kaleme alabilme becerisi, kitaplarını tam bir şölene çeviriyor."
-Sun-

"Tavsiye: Okurken nefes almayı unutmayın!"
-Westfälische Nachrichten-


Sen Ben ve Onca Yıl PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Sen Ben ve Onca Yıl Pdf İndir , Sen Ben ve Onca Yıl Pdf Oku , Sen Ben ve Onca Yıl Ekitap İndir , Sen Ben ve Onca Yıl Ekitap Oku , Amy Silver Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.