Sahte Nişan Gerçek Aşk | Cindi Madsen | Pdf indir | Ekitap


Cindi Madsen - Sahte Nişan Gerçek Aşk - PDF - PDF indir

Sahte Nişan Gerçek Aşk | Cindi Madsen | Pdf indir | Ekitap

Yazar Cindi Madsen tarafından kaleme alınmış muhteşem aşk romanı.Eskilerden beri çok yakın arkadaş olan Dani ve Wes aslına bakarsanız içten içe birbirlerine besledikleri duyguları açığa vurmakda birbirlerine söylemekte zorlanıyorlardı.Bir gün Wes çevresinde yasıyanlara hayatın iyi olduğunu göstermek için Daniden yardım alır. tesadüf tür ki Wes in bu isteği Dani nin iş toplantısı içinde olan bi ihtiyacıdır.

Sahte Nişan Gerçek Aşk Bilgi

Küçük bir nişanlılık numarası iki yakın arkadaş için nedir ki?
Dani ve Wes üniversiteden beri aralarından su sızmayan iki yakın arkadaştır. Wes'in, kız kardeşinin düğününde ona eşlik edecek birine, Dani'nin ise çalıştığı şirketin düzenlediği organizasyonda ciddiye alınması için bir partnere ihtiyacı vardır. Bu yüzden kafa kafaya verip çok eğleneceklerini düşündükleri mükemmel bir plan yaparlar: İki etkinliği de sağ salim atlatabilmek için nişanlı gibi davranacaklardır.

Adrenalin bağımlısı Wes hem eski sevgilisine hem de ailesine iyi olduğunu ve hayatına devam ettiğini kanıtlayıp bir taşla iki kuş vuracak; "Bayan Ciddi" Dani ise patronuna iyi bir çalışan olduğunu ve düzenli ilişkilerin önemsendiği bu şirkette yükselebileceğini ispatlayacaktır. Peki ya sahte baygın bakışlar, sahte öpücükler ve sahte yakınlaşmaların ortasında gerçek duygular filizlenmeye başlarsa?

Sahte Nişan Gerçek Aşk Yorumlar


"Bu büyüleyici aşk hikâyesi, ustalıkla işlenmiş karakterler ve Wes'in aile dinamikleriyle renkleniyor."
-RT Book Reviews-

"Seksi ve eğlenceli. Bu karakterlere kalbinizde yer açın."
-The Bookish Babe-

"Sahte Nişan Gerçek Aşk'ı okumaya doyamadım, kesinlikle daha fazlasını istiyorum."
-Victoria James-


Sahte Nişan Gerçek Aşk PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Sahte Nişan Gerçek Aşk  Pdf İndir , Sahte Nişan Gerçek Aşk  Pdf Oku , Sahte Nişan Gerçek Aşk  Ekitap İndir , Sahte Nişan Gerçek Aşk  Ekitap Oku , Cindi Madsen Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.