Sadece Arkadaşız | Catherine Bybee | Pdf indir | Ekitap


Catherine Bybee - Sadece Arkadaşız - Not Quite Dating Serisi 1 - PDF - Sayfa 336

Sadece Arkadaşız | Catherine Bybee | Pdf indir | Ekitap

Sadece Arkadaşız kelimesi sizede yakından tanıdık geliyor olmalı..Bir ilişkimiz olduğunda ve birileri bunu sordugunda cogu zaman öğrenmemeleri için hepimiz bu kelimeleri kullanmışızdır.. Sadece arkadaşız.!!! Jessica dul ve Cocuklu bir kadındır.Çoğu insan onunla bu zaafını kullnarak birlikte olup onu kullanıp terk etmektedir.. tabiki aynı zamanda parasınıda yemektedirler.Jessica da doğal olarak bu durumdan rahatsız olduğu için artık karşı cinsden olan insanlarla arasına mesafe koyması gerektiğini anlar ve artık karşı cinsle sadece arkadas kalması gerektiğine karar verir.

Sadece Arkadaşız Bilgi

Bekâr bir anne olan Jessica, hayatına giren erkekler tarafından kullanılmaktan bıkmış bir kadındır. Duygularını incittikleri yetmiyormuş gibi zaten zor kazandığı parasını da kullanan adamlardan kendini korumak için bir karar alır: Bundan böyle parasız ve kariyeri iyi olmayan adamlarla onları ne kadar beğenirse beğensin arkadaşlık etmekten öteye geçmeyecektir. Jack, büyük bir otel zincirinin tek sahibidir. Onu hayattan soğutan şeyse, parası için onunla birlikte olan kadınlardır. Servetini değil, sadece onu sevecek kadını bulmak için daha sade bir hayat yaşamaya karar verir ve garsonluk yapmaya başlar. Jessica ile tanıştığındaysa, kendisi için doğru kadını bulduğunu hissetmiştir. Ama Jessica, kendine verdiği söz yüzünden Jack ile sadece arkadaş olmak zorundadır. Hissettiği şeyler daha fazlası için yalvarıyor olsa bile…

Sadece Arkadaşız PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Sadece Arkadaşız Pdf İndir , Sadece Arkadaşız Pdf Oku , Sadece Arkadaşız Ekitap İndir , Sadece Arkadaşız Ekitap Oku , Catherine Bybee Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.