Paranoya | Tuba Arık | Pdf indir | Ekitap



Türkiyede oldukca az görülen Fantastik kitap kategorisinde yazılmış ve başarılı olmuş aşk ve kurgu ile dolu romanı seveceğinizden eminiz.Özellikle anlatım tarzını Çok etkiliyici bulduğumuz bu kitabı mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz.

Paranoya Bilgi

Yüz yıllık bir sırrın peşinde sürüklenen gölgeler,asırlar süren bir yaşamın sessizliğine gömüldüler.Gerçekle düş arasında gidip gelmek mi? O düşün içinde yaşamdan vazgeçmek mi? Karanlığın içinde filizlenen bir aşkın, kopkoyu gölgesinde ölüme yürümek mi? Kimsenin görmediğini gördün, kimsenin duymadığını duydun çünkü, sen doğmadan başladı bu oyun.

Çocukluğumdan kalma bir histi gölgelerden korkuşum. Yanımdan geçen o bilindik karaltı. Var oluşumun en büyük ıstırabı. Hayatımı kâbusa çeviren bir kaçıştı. Şimdi o gölge beni aldı. Teslimiyet zamanı...


 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.