Osmanlı Toplumunda Tasavvuf | Dr.Necdet Yılmaz | Pdf indir | Ekitap



Değerli yazar Dr. Necdet Yılmaz'ın yazmış olduğu Osmanlı Toplumunda Tasavvuf isimli kitapda Osmanlı tarihine dayalı dini bilgiler mimari şiirler, felsefe devletin fikir ve görüşleri kaleme alınmış.. Bu kitabı aşağıdaki Linkden Pdf olarak indirebilirsiniz.

Osmanlı Toplumunda Tasavvuf Bilgi

0 smanlı'da tasavvuf, sadece dinî alanla alâkalı bir olgu değil, devletin fikir, felsefe mimarî, şiir ve musikî başta olmak üzere bütün güzel sanatlarla, hatta siyasî, içtimaî, iktisadî, ilmî ve askerî alanla ilgili yönlendirmeler yapan bir düşünce ve hayat biçimi olmuştur.
Bu eser, Osmanlı kimliğini oluşturmada belki de en önemli paya sahip gönül mektepleri olan tekkeleri, mensuplarını ve bunların devlet-ulemâ ve halk ile ilişkilerinin, toplumun irfan, kültür ve sanat anlayışına tesirlerini konu edinmektedir.

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.