Kötü Çocuk 3 | Büşra Küçük | Pdf indir | Ekitap


Büşra Küçük - Kötü Çocuk 3 - PDF - Sayfa 448

Kötü Çocuk 3 | Büşra Küçük | Pdf indir | Ekitap

Bilindiği gibi serinin 3. kitabı Kötü Çocuk 3 birinci ve ikinci kitabı fazlası ile ilgi toplayan yazar Büşra Küçük'ün Kötü Çocuk 3 isimli kitabıda ilgi çekmeyi başardı.Her yeni okulda yeni arkadaşlar yeni ortamlar farklı birliktelirler ve her sezon sonunda dengelerin yok olduğu bir tatil.. Bu yorucu eğitim sezonuna tabikide ailelerinde etkileri tercih ve meslek seçimi yüzünden öğrencinin aklını kurcalıyabiliyor.Serinin üçüncü Kitabında Ailelerine benzemek istemeyen fakat daha fazlasınıda haketmediğini düşünen iki genç sizce hiç hata yapmadan başarabilicekmi ? hikayede geçen Meriç ve Kayla'nın Hikayesi yeni yeni başlıyor.. 

NOT : öncelikle sabrınız için teşekkür ediyoruz.. Kitabımızı indirebilirsiniz.. Teşekkürler

Kötü Çocuk 3 Bilgi

Yeni arkadaşlıklar, farklı yakınlaşmalar, dengelerin değiştiği bir yaz tatili… Atahan Koleji'nin son sınıf öğrencileri, hayatlarının sınavına hazırlanırken, ailelerinin çizdiği gelecek planına uymakla, kendi kimliklerini bulmak arasında kalırlar.

Kayla ise, yoğun ders programının yanı sıra on sekizinci yaşına girecek olmanın gerginliğini yaşamaktadır. Meriç'le ilişkileri belli bir düzene girmiş olsa da, aniden ortaya çıkan çocukluk arkadaşı, Kayla'nın kendisini güvensiz hissetmesine sebep olur. Giderek içine gömüldüğü karanlığın bir gün onu terk edeceğine inanmaya başlayan Kayla, tüm yaşamını değiştirecek bir karar vermek üzeredir.

Ailelerine benzemek istemeyen ama daha fazlasını da hak etmediklerini düşünen iki genç, hata yapmadan ilerleyebilir mi? Meriç ve Kayla'nın birbirlerini bulma hikâyesi daha yeni başlıyor… Acı, daha önce hiç bu kadar tanıdık gelmemişti. "Sen kaybolmuş her ruhun umudusun."


Kötü Çocuk 3 PDF indir


BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ BUTONU KULLANINIZ.

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Kötü Çocuk 3 Pdf İndir , Kötü Çocuk 3 Pdf Oku , Kötü Çocuk 3 Ekitap İndir , Kötü Çocuk 3 Ekitap Oku , Büşra Küçük Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.