Kemikler | Jan Burke | Pdf indir | Ekitap


Jan Burke - Kemikler - PDF - Sayfa 509

Kemikler | Jan Burke | Pdf indir | Ekitap

Yazar Jan Burke tarafından kaleme alınmış soluk soluğa heyecanla okuyacağınız muhteşem bir polisiye kitap olan KEMİKLER sizlerle. En çok satanlar listesinde olan ve sitemizdede istek sayfamızda fazlası ile istenen kitaplardan birisi olan KEMİKLER isimli kitabı sitemizden pdf formatında indirebilirsiniz.

Kemikler Bilgi

O dört yıl önce sessiz sedasız ortadan kaybolmuştu. İki çocuk sahibi genç bir anne, muhabir Irene Kelly için Sayre yeni bir hikayeden çok daha fazlası olacaktı. Sayre ailesi Irene'den yardım istemişti. Arama kişisel bir misyon haline gelmişti ve kısırdöngü yaşanıyordu. Irene'nin büyük çabalarına rağmen, Sayre'nin nerede olduğunu sadece ve sadece bir kişi biliyordu: katili. Şimdi, yıllar sonra, en azılı suçluların arasında bulunduğu ölüm hücresinde olan adam konuşmaya istekliydi. Akla hayale sığmayan işkenceler ve işlediği korkunç cinayetler yüzünden ömür boyu hapis cezası ile yargılanması istenen Nick Parrish, Irene ve birlikte olduğu grubun ıssız dağların arasındaki mezarlıkta onu yakalamak için yapılan büyük araştırma esnasında, kendi hayatlarını kurtarmak için bir sürecin içerisinde bulmalarına neden olmuştu. Çok yakında, Sierra Nevada dağlarındaki karanlık ve gerçek vahşet gün yüzüne çıkacaktı. Ama….Parrish'in en korkunç sırrı henüz kimse tarafından bilinmiyordu. Ve o……sadece Irene için saklanıyordu.

Kemikler Yorumlar


Dönüm Noktası Olan Bir Roman……Patricia Cornwell, Sue Grafton, Robert B. Parker veJohn Sandford'un mabedindeki gizem.
-The Tennessean-

"Avcı ve Av Arasındaki Ölümcül Oyun ……Unutulmayacak Bir Eser."
-Library Journal-

"Thomas Harris Seviyesinde Bir Eser."
-Midwest Book Review-


Kemikler PDF indir



Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Kemikler Pdf İndir , Kemikler Pdf Oku , Kemikler Ekitap İndir , Kemikler Ekitap Oku , Jan Burke Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.