Karlar Düşerken | Brenda Novak | Pdf indir | Ekitap



Yazar Brenda Novak'dan güzel bir kitap daha paylaşıyoruz sizlerle...İnsanlar bazen bulundukları yere ait olmadıklarını düşünebilirler.. Kendileri için planlanmış olan bir hayatın olduğu uzak diyarlar düşlerler.. bu kitabı aşağıdaki linkden pdf olarak indirebilirsiniz.

Karlar Düşerken Bilgi

Hiçbir yere ait olmadığınızı ve sizi uzaklarda bambaşka bir hayatın beklediğini hissettiğiniz oldu mu? Ya da Hayallerinizin hayatınız hakkında gerçek şeyler fısıldaya bileceğini hiç düşündünüz mü?

Cheyenne Christensen, annesi ve ablasıyla birlikte uzun yıllar şehir şehir dolaştıktan sonra Whiskey Creek'te yeni bir yaşam kurar. Annelerinin yakalandığı amansız hastalık iki kız kardeşi birbirlerine yakınlaştırdığı gibi, bu zamana kadar gizli kalmış bir meseleyi de gün yüzüne çıkarır.


Geçmişi hakkında cevaplanmamış soruları olan Cheyenne'in aklını kurcalayan bir diğer mesele ise, uzun yıllar içten içe sevdiği Joe ile ummadığı bir anda karşısına çıkan Amos kardeşlerin en büyüğü Dylan'dır. Mantığı ile duygularının arasında sıkışan Cheyenne, tutkuları için herkesi karşısına alıp büyük bir riske mi girecek yoksa yıllardır hayalini kurduğu sevginin peşinden mi gidecektir?


 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.