Kalbimin Peşinde | Courtney Walsh | Pdf indir | Ekitap


Doğduğumuzdan beri takip etmediğimiz tek şey herhalde kalbimiz. Annemiz, Babamız, abimiz ve diğer büyüklerimiz belkide eşimiz. Ya kalbimiz ?

Evely Yıllar boyu birlikte yaşamış olduğu eşinin bir nevi ajan olduğunu kapısına gelen polislerin eşini alıp götürdüklerinde öğrenmişti.Bu bile çok fazla agır bir durum olmasına rağmen çok daha farklı sırlarıda ortaya çıkmaya başlamıştı.Bu büyüleyici kitabı mutlaka okumalısınız kitabın pdf formatını sitemizden ücretsiz indirebilirsiniz.

Kalbimin Peşinde Bilgi

Gönül İşi Gönüllüleri’nin kendi halinde üyesi Evelyn Brandt, kocası Christopher’ın onun için uygun gördüğü role bürünerek yaldızlarla süslü hayatını yaşamaya devam etmektedir. Ta ki günün birinde kapısı hükümet görevlileri tarafından çalınana dek. Senatör adayı kocasının görevi kötüye kullanma suçuyla tutuklanmasının ardından, Evelyn için her şey değişir ve dünyası bir anda tepe taklak olur. Çünkü kocasının sakladığı sırlar yalnızca bununla sınırlı değildir.

Çok geçmeden her şeyini kaybeden Evelyn, uzun zamandır birilerinin ona biçtiği rolleri yaşamakla uğraştığından artık kim olduğunu bile bilmiyordur. Gidecek bir yerinin olmadığı en kötü günlerinde ona yardım eli uzatansa lise yıllarında eski kocasıyla ikisinin en yakın dostu olan Trevor Whitney’dir. Trevor, ona yalnızca kalacak bir ev vermekle kalmaz, aynı zamanda korkmadan kalbinin sesini dinlemesi için de yardımcı olmaya kararlıdır.

Öte yandan unuttuğu bir şey vardır. Kendi kalbinin sesi, asla dile getirmemesi gereken bir gerçeği haykırıyordur. Her şeye rağmen hem kendine hem de Evelyn’e mutluluğa giden yolu gösterebilecek midir?

Kalbimin Peşinde PDF indir

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.


Kitap Anahtar Kelimeleri : Kalbimin Peşinde Pdf İndir , Kalbimin Peşinde Pdf Oku , Kalbimin Peşinde Ekitap İndir , Kalbimin Peşinde Ekitap Oku , Courtney Walsh Kitapları
LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.