Kadife Çiçekleri Düşerken | Susan Meissner | Pdf indir | Ekitap


Kadife Çiçekleri Düşerken | Susan Meissner | Pdf indir | Ekitap

Okurlarının beğenisini ve tam notunu almış bir eseri paylaşıyoruz sizler için Clara Ellis adasında tahmin etmediği bir olay yüzünden çok sevdiği sevgilisini kaybeder.Bunun üzerine uzun süre üzüntü içerisinde yaşar ve adadan hiç ayrılmama kararı verir.Bir süre sonra ise hasta bir yabancı biri adaya gelir bu adamın boynunda kadife çiçeklerle süslenmiş bir şal vardır.

Kadife Çiçekleri Düşerken Bilgi

Feda ettiğimiz aşk dayanılır kılar bu dünyayı…
Eylül 1911. Ellis Adası'nda hemşire olan Clara Wood, kendine bir söz vermiştir. İlk görüşte âşık olduğu adamı kaybettiği Manhattan'a bir daha asla adım atmayacaktır. Ancak hasta bir göçmenin adaya gelmesiyle hayatı başka bir yöne kaymaya başlar. Gizemli göçmenin acısı Clara'ya adeta ayna olurken, genç adamın yanından hiç ayırmadığı kadife çiçekleriyle bezeli şal genç kızın ilgisini çeker. Ve Clara hiç farkına bile varmadan bir çıkmazın içindedir artık. Üstlendiği sorumluluk onu yok mu edecek yoksa özgür mü kılacaktır?

Eylül 2011. Eski kumaşları yeniden gün yüzüne çıkarmakla uğraşan Taryn Michaels, tüm hayatını küçük kızına adayan dul bir annedir. Ta ki uzun zaman önce çekilen, boynunda kadife çiçekleriyle bezeli bir şalın olduğunu gösteren bir fotoğraf yerel bir dergide yayımlanana kadar… O andan itibaren Taryn, geçmişinde bırakmak için savaş verdiği 11 Eylül saldırılarının korkunç anılarıyla yeniden yüzleşmek zorunda kalır. Hem eşini kaybettiği hem de bir yabancının kendisini kurtardığı o günle… Peki, Taryn bunca zaman yüreğinde ağırlığını taşıdığı soruların yanıtını bulabilecek midir?

Kadife Çiçekleri Düşerken, farklı dönemlerde yaşamış ve farklı felaketler atlatmış iki kadının hayatlarındaki verdiği mücadeleyi anlatan duygu yüklü bir roman…

Kadife Çiçekleri Düşerken Yorumlar


"Kadife çiçekleriyle bezeli şalı oluşturan altın ipliklerin birbirine bağlanması gibi Susan Meissner da New York'un en ses getiren iki büyük olayını olağanüstü bir şekilde birbirine bağlamış. Kadife Çiçekleri Düşerken, aşk acısını ve lütufu anlatan muhteşem bir eser."
-Sandra Dallas-

Kadife Çiçekleri Düşerken PDF indir

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Kadife Çiçekleri Düşerken Pdf İndir , Kadife Çiçekleri Düşerken Pdf Oku , Kadife Çiçekleri Düşerken Ekitap İndir , Kadife Çiçekleri Düşerken Ekitap Oku , Susan Meissner Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.