Juliet Paramparça | Leisa Rayven | Pdf indir | Ekitap


Leisa Rayven - Juliet Paramparça - PDF - Sayfa 392

Juliet Paramparça | Leisa Rayven | Pdf indir | Ekitap

Yazar Leisa Rayven tarafından yazılan kitap Bu yılın çok satanlarından olan romantik türdeki Sahte Romeo'nun Son serisi muhtemelen de son kitabı olan Juliet Paramparçayı sizler için paylaşıyoruz. Unutmaya çalışılan aşklar ama devam ettirilemeyen ilişkiler ve daha fazlası sizleri bu kitapta beklemekte.. okumanızı tavsiye ediyoruz. bu kitabı aşağıdaki linkden pdf olarak indirip rahat bir şekilde okuyabilirsiniz.

Juliet Paramparça Bilgi

Paramparça olmuş bir kalp onarılabilir mi? İki milyondan fazla hayrana sahip bu unutulmayacak aşk hikâyesinde nefes kesici bir son sizleri bekliyor.

Cassie yıllar boyunca Ethan Holt'u unutmaya çalışmıştı. O hayatının aşkıydı ve Ethan aşkını karşılıksız bıraktığında Cassie'nin bir parçası sonsuza kadar ölmüştü. Ya da o öyle sanıyordu. Şimdi ikisi yeniden aynı sahneyi paylaşıyorlardı ve Ethan, Cassie'yi geri kazanmaya kararlıydı. Değiştiği konusunda ısrarcı olan Ethan, nihayet Cassie'nin yıllar önce duymak istediklerini söylemeye hazırdı ancak Cassie ona inanabilecek miydi? Bu seferkini tutamadığı diğer o tüm sözlerden farklı kılan neydi?

Ethan geçmişlerini değiştiremeyeceğinin farkındaydı ama eğer âşık olduğu kadınla en ufak bir şans istiyorduysa Cassie'yi geleceklerinin birlikte yazıldığına ikna etmesi gerekecekti.

 Juliet Paramparça


Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Juliet Paramparça Pdf İndir , Juliet Paramparça Pdf Oku , Juliet Paramparça Ekitap İndir , Juliet Paramparça Ekitap Oku , Leisa Rayven Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.