Gökten Üç Aşk Düştü | Elif Batı Wibrew | Pdf indir | Ekitap


Elif Batı Wibrew - Gökten Üç Aşk Düştü - PDF - Sayfa 368

Gökten Üç Aşk Düştü | Elif Batı Wibrew | Pdf indir | Ekitap

Yazar Elif Batı tarafından kaleme alınmış olan eğlenceli ve romantik olan bu kitabı seveceğinize inanıyoruz.30lu yaşlarda yaşadığı ülkenin bir çok yerine seyahat etmiş bir kızın gittiği yerlerde yaşamış olduğu üç farklı aşkı konu almakta.Fakat bunlar bitmiş bir aşk kızın takıntısı yüzünden eski üç aşkını kafasından silip atıp yeni bir hayatın peşinden gitmemesi üzerine 30 lu yaşlardan sonra tekrar o aşk larının bulundugu yerlere seyahat kararı alıyor.

Gökten Üç Aşk Düştü Bilgi

Manhattan Adası tam üç aşk sunmuştu Selin'e. Hepsinin ardından da üç kırgınlık…

O yüzden yeni bir aşka hazır olamıyordu genç kadın. Dönüp dolaşıp eskilere takılıyordu aklı. Neden gittiklerine değil, giderken söyledikleri ya da söylemediklerine ve kendisinin soramadıklarına. Otuzuncu yaşını kutladığı gün, aldığı ani kararla, hayatını değiştirmeye karar verdi. Geçmişe dönemese de, geçmişteki sevgililerine dönmeye, zamanında alamadığı cevapları artık istemek üzere Japonya, Sri Lanka ve Gökçeada'ya doğru yola çıktı. Bu seyahatler onu bu eski yüzlere götürürken, geçmişin gizli düğümlerini de sürprizlerle ortaya çıkaracaktı.

Gökten Üç Aşk Düştü PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Gökten Üç Aşk Düştü Pdf İndir , Gökten Üç Aşk Düştü Pdf Oku , Gökten Üç Aşk Düştü Ekitap İndir , Gökten Üç Aşk Düştü Ekitap Oku , Elif Batı Wibrew Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.