Film Anlatıcısı Kız | Hernan Rivera Letelier | Pdf indir | Ekitap



Yazar Hernan Rivera Letelier'den 95 sayfalık kısa ama etkili bir kitap paylaşıyoruz sizler için.Bu hikayede 11 yaşındaki Margarita Baş kahramanımızdır.Margarita'nın fakir bir ailesi,sakat bir babası ve dört kardeşi vardır.Henüz daha küçük yaşlarda olmasına rağmen Margarita Film tutkunuydu.Yaşadığı küçük kasabada ara ara gelen sinemaları kaçırmaz ve giderdi ve sonuna kadar aklında tutup her kelimesine kadar ezberleyip evde ailesine baştan sonuna kadar anlatırdı.

Film Anlatıcısı Kız Bilgi

Hernán Rivera Letelier'den küçük bir kızın sinema sevdasına dair büyülü bir masal...

Bir filmi anlatmak bir rüyayı anlatmak gibi bir şey... Şili'nin küçük bir kasabasında yaşayan on bir yaşındaki María Margarita'nın film anlatmak gibi garip bir yeteneği vardır. Pampanın göz alabildiğine uzandığı, güherçile madeninin insanların kaderini belirlediği bu kasabaya ne zaman Marilyn Monroe, Gary Cooper ya da Charlton Heston'ın oynadığı bir film gelse hemen bir bilet alınır ve María doğruca sinemaya gönderilir. María sinemadan döndüğünde, tekerlekli sandalyeye mahkûm babası ve dört kardeşine filmi anlatır. Bir süre sonra bu işte o kadar ustalaşır ki kasaba halkı onu dinlemek için eve akın etmeye başlar… Hatta bu iş küçük bir aile şirketine dönüşür; işte, düşüş de o zaman başlar…

Film Anlatıcısı Kız PDF indir

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Film Anlatıcısı Kız Pdf İndir , Film Anlatıcısı Kız Pdf Oku , Film Anlatıcısı Kız Ekitap İndir , Film Anlatıcısı Kız Ekitap Oku , Hernan Rivera Letelier Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.