Eowyn Ivey | Kardan Kız | PDF indir | Ekitap


Eowyn Ivey | Kardan Kız | PDF indir | Ekitap


Yazarı Eowyn Ivey tarafından yazılan Kardan kız eseri Alaska'da  yaşayan ve çocuğu olmayan bir çiftin hikayesini konu almakta. Bu kitapı aşağıdaki Linkden PDF olarak indirebilirsiniz.
Kardan Kız Bilgi
Çiftlikte yaşayan Jack ve Mabel çok çalıştıkları günlerin ardından 1920'lerin Alaska'sında kendilerine sakin bir yaşam kurarlar. İkisi de artık sahip olmaları imkânsız bir çocuk özlemi çekmektedirler. Yine de birbirlerine olan aşkları çok güçlüdür ve mevsimin ilk karı yağdığında birlikte oynayıp kardan bir çocuk yaparlar. Ertesi sabah kardan çocuk gitmiştir ama minik ayak izleri oradadır.

Eowyn Ivey'nin büyüleyici ve şaşırtıcı bu ilk romanı, çocuk özlemleri, onun yaşadığını düşündürecek kadar yoğun olan bir çiftin hikâyesi. Hikâyenin geçtiği karlı Alaska kadar büyüleyici olan Kardan Kız imgesel bir güçle okuru hem uzak hem de tanıdık bir yere, hem evrensel hem de inanılmaz derecede eşsiz bir hikâyeye taşıyor.

Kardan Kız PDF indir

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊




Kitap Anahtar Kelimeleri :  Kardan Kız Pdf İndir , Kardan Kız Pdf Oku , Kardan Kız Ekitap İndir ,  Kardan Kız Ekitap Oku , Eowyn Ivey Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.