Eona | Alison Goodman | Pdf indir | Ekitap


Eona | Alison Goodman | Pdf indir | Ekitap

Eona | Alison Goodman | Pdf indir | Ekitap

Dragonun Kaderi artık bir kadının elinde.. ve bu şimdiye kadarki 12 dragon aynalarının en güçlüsü diyebiliriz. Eski dragon aynası öldüğü zaman yenine elbette yenisi seçilirdi fakat bu rastgele kafalarına göre gerçekleştirebilicekleri bir karar değildi.Yıllar önce konan kural ile bir kadın bu göreve geçirilemezdi fakat Eona erkek kılıgında çalışıyordu yani çıraklık yapıyordu ve dragonlar onu seçti hemde öncekiler gibi değil neredeyse tüm dragonlar.

Eona Bilgi

Yüz yıllar sonra seçilen ilk kadın dragon aynası o. Ve ölümcül bir sırrı var. Bir değil, tam 12 dragonun gücüne sahip. Bir zamanlar Eon’du. Kadınlara dragon büyüsünün yasaklandığı ülkesinde, bir gün Dragon Ustası seçilmek için erkek kılığına giren bir Ejderha Gözü Çırağı.  O artık Eona. Ülkesinin kurtarıcısı. Yüzlerce yıl sonra Dragon Aynası olan tek kadın. Üstelik kontrol edemediği büyük bir gücü var.  Ayna ejderhasıyla her bağ kurmaya çalıştığında Lord Ido tarafından öldürülen 10 ejderhanın duygularını derinden hissediyor. Ejderhaların kederi ona geçiyor.Bu, ülkesini ve halkını yok edebilecek kadar şiddetli bir güç. Eona, bu destansı serinin ikinci kitabında Ryko ve Lady Dela ile beraber Yüksek Lord Sethon’un ordusundan kaçıyor. Çünkü kötülerin efendisi Sethon, kendini imparator ilan etti. Ve tahtını güvenceye almak için gerçek vâris İnci İmparatoru Kygo’yu öldürüp Eona’nın görkemli gücünü elde etmek için her şeyi göze aldı. Eona, bu muazzam gücünü kontrol etmek zorunda. Yoksa başlangıçtan bu yana doğal enerji Hua’nın kutsal bekçisi olan 12 Dragon, kötülüğün hizmetine girecek. Hem ejderhaların hem de insanların dünyası sonsuza kadar karanlığa mahkûm olacak.


Eona PDF indir


Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Eona Pdf İndir , Eona Pdf Oku , Eona Ekitap İndir , Eona Ekitap Oku , Alison Goodman Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.