Ellerimi Bırak Hayallerime Dokun | Edith Wharton | Pdf | EPUB indir


Edith Wharton - Ellerimi Bırak Hayallerime Dokun - PDF - EPUB - Sayfa 160

Ellerimi Bırak Hayallerime Dokun | Edith Wharton | Pdf | EPUB indir

Yazar Edith Wharton tarafından kaleme alınan Ellerimi Bırak Hayallerime Dokun isimli kitap etkiliyici ve yazarıda ödüllü bir yazardır.Bu kısa fakat etkiliyici romanı kesinlikle okumanız gerek. Kitabı pdf ve EPUB formatında sitemizden indirebilirsiniz. Şimdiden iyi okumalar dileriz.

Ellerimi Bırak Hayallerime Dokun Bilgi

Umutlarının bittiği yerde hayallerine sarıl!

Seni özlemek, üşümek gibi soğuk bir akşamüstü… Sıcak bir yer bulup sığınmak istersin ya hani, öyle ihtiyacım var işte, yüreğine sığınıp, nefesinde ısınmaya.

Seninle karşılaştıktan sonra artık sonsuza kadar yaşamak istemiyorum. Seninle bir gün yaşayayım, kelebek misali sadece bir günlük ömrüm olsun. Ya çok yanlış zamanda karşılaştık ya da hiç karşılaşmaması gereken iki insandık. Biz neydik bilmiyorum. Bir şekilde rastlantıydık işte…

Aşk, gurur, endişe, şehvet, korku, mutluluk ve heyecanın karışımı bir hayatın hikayesi, Pulitzer ödüllü yazar Edith Wharton'un kaleminden sizleri bekliyor.

Ellerimi Bırak Hayallerime Dokun PDF İndirmek İçin Tıklayınız

Ellerimi Bırak Hayallerime Dokun EPUB  İndirmek İçin Tıklayınız


Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Ellerimi Bırak Hayallerime Dokun Pdf İndir , Ellerimi Bırak Hayallerime Dokun Pdf Oku , Ellerimi Bırak Hayallerime Dokun Ekitap İndir , Ellerimi Bırak Hayallerime Dokun Ekitap Oku , Edith Wharton Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.