Eğer Benimle Olsaydı | Laura Nowlin | Pdf indir | Ekitap



Çoğu şeyin geri dönüşü olmayabilir. Değerli Yazar Laura Nowlin'in yazmış olduğu Eğer Benimle olsaydı isimli kitap dan sıcak ılımlı içinizi ısıtıcak hikaye ile karşınıza geliyoruz.Halbuki iki sevgili arasında başlayan hikayenin asıl sebebi Sayfaların arasında olan üçüncü kişinin Hikayesidir.

Eğer Benimle Olsaydı Bilgi

Aslında o ağustos gecesinde Finny'nin yanında değildim. Ama keşke yanında olabilseydim. Hava yağmurluydu. Finny'yle sevgilisi Sylvie Whitehouse, Finny'nin arabasındaydılar. Babasının Finny'ye on altısında aldığı kırmızı arabada… Yağmurun altında hızla ilerliyorlardı.

"Tartışıyorlarmış," demişti herkes. Fakat kimse neden tartıştıklarını söylememişti. Onlara göre neden tartıştıklarının bu hikâyede bir önemi yoktu aslında. Ama ortada başka bir hikâye daha olduğunu bilmiyorlardı. Bildikleri hikâyenin satır aralarına gizlenmiş başka bir hikâye, benim hikâyem… İşte bilmedikleri o şey; diğer bir deyişle tartışmanın sebebi, benim hikâyem için o kadar önemliydi ki… Gelin size hikâyemi anlatayım.

Eğer Benimle Olsaydı PDF indir

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊


Kitap Anahtar Kelimeleri : Eğer Benimle Olsaydı Pdf İndir , Eğer Benimle Olsaydı Pdf Oku , Eğer Benimle Olsaydı Ekitap İndir , Eğer Benimle Olsaydı Ekitap Oku , Laura Nowlin Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.