Doğruluk Cadısı | Susan Dennard | Pdf indir | Ekitap


Susan Dennard - Doğruluk Cadısı - PDF - Sayfa 494

Doğruluk Cadısı | Susan Dennard | Pdf indir | Ekitap

Yazar Susan Dennard ın yazmış olduğu Doğruluk Cadısı isimli kitap fantastik macera aksiyon dolu bir kitap.. Küçükken Büyüklerimiz bize cadıların kötülük yaptığını büyü yaptığını söylerek akıllarımızda birşeyler bırakmış olması bu kitabı gördüğümüzde şaşırmamıza sebeb olabiliyor.. Doğruluk cadılarıda varmış meğerse..iki Farklı cadı vardır.. birisi iyi kalpli ve barışcı cadıdır.Fakat sahip oldukları gucler yüzünden diğer kötü cadılar hep iyi cadıların peşindedir.. Bu kitabı aşağıdaki linkden pdf olarak indirebilirsiniz.

Doğruluk Cadısı Bilgi

Üç büyük imparatorluğun hüküm sürdüğü bir kıtada cadılık yeteneğine doğuştan sahip olanlar, bunun kendilerini diğerlerinden farklı kıldığını gayet iyi bilirler. Ancak bu
topraklarda büyüler kadar sorunlar da çeşitli ve fazladır.

Doğruyu yalandan ayırt edebilen nadir bir güce sahip Safiya; lonca efendilerinden imparatorlara, hükümdarlık hayalleri kuran eski savaş kahramanı komutanlardan paralı askerlik yapan
Kan Cadıları'na kadar pek çok düşmandan kendini korumak ve gizlenmek zorundadır. İnsanların duygularını ve bağlarını görebilme yeteneğine sahip Iseult ise, kavmini terk etmiş olmasından dolayı bir hedef haline gelmiştir.

Safiya ve Iseult, boyun eğmek zorunda oldukları yazgıya göre değil, kendi tercihleriyle çizdikleri bir yolda hayatlarını yaşamak istemektedir. Fakat yaklaşmakta olan savaşın gölgesi, iki cadının özgür yaşama hayallerinin üzerine kara bir bulut gibi çöker.

Doğruluk Cadısı PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Doğruluk Cadısı Pdf İndir , Doğruluk Cadısı Pdf Oku , Doğruluk Cadısı Ekitap İndir , Doğruluk Cadısı Ekitap Oku , Susan Dennard  Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.