Cinayetin Şifresi | Nancy Pickard | Pdf indir | Ekitap


Nancy Pickard - Cinayetin Şifresi - PDF - E Kitap - Sayfa 384

Cinayetin Şifresi | Nancy Pickard | Pdf indir | Ekitap

Yazar Nancy Pickard Bilindiği gibi meşhur bir kaç polisiye ve macera kategorisindeki kitaplarının en çok satanlar arasında oldugu yazarlardan birisi.Bunu düşünerek bu kitabınında ne kadar cok ilgi toplayacağını tahmin edebiliriz.Bu kitabı sitemizden PDF olarak indirebilirsiniz.

Cinayetin Şifresi Bilgi

Fırtına Kokusu ve Bakire adlı romanların ödüllü yaratıcısı Nancy Pickard Cinayetin Şifresi'nde gerçek ve kurgu arasındaki çizgiyi bulanıklaştırırken, bizleri müthiş bir kadın kahramanla, gerçek suç öykülerinin yazarı Marie Lightfoot'la tanıştırıyor. Çok satanlar listesine gireceği yayımlandığı ilk günden belli olan eserinde Pickard, Marie'nin kendi hayatını da her yönüyle altüst edecek bir cinayeti, Floridalı bir katilin davasını mercek altına alıyor.
Cinayetin Şifresi Hakkında Yorumlar

"Nancy Pickard suç romanlarının kalıplaşmış sınırlarını zorluyor,"
-Los Angeles Times Book Review-

"Nancy Pickard Cinayetin Şifresi'nde psikolojik gerilimi çağımıza yönelttiği eleştirel bakışıyla sentezliyor. Tam bir başyapıt!"
-The Publisher Weekly-

"Cinayetin Şifresi bütün gece uyanık kalmayı göze alabileceğiniz türden bir polisiye gerilim. Başladığınız gibi bitirmek isteyeceksiniz"
-Sherrie Martin-

Cinayetin Şifresi PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Cinayetin Şifresi Pdf İndir , Cinayetin Şifresi Pdf Oku , Cinayetin Şifresi Ekitap İndir , Cinayetin Şifresi Ekitap Oku , Nancy Pickard Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.