Cezayir Son Durak | Mishka Ben-David | Pdf indir | Ekitap




Kendi yaşadıkları ile ilgili hikayelerinden seçerek yazmış olduğu romanlar ile tamamen ilgi odağı olan yazar Mishka Ben-David'den bir başka roman Cezayir Son Durak Sizlerle. Severek okuyacağınız bu kitabı sitemizden PDF olarak indirebilirsiniz.

Cezayir Son Durak Bilgi

Nefes kesici bir casus romanı, etkileyici bir hayat dramı ve Mossad tarafından dünyanın her yerinde sürdürülen tehlikeli operasyonların gerisinde yaşanan büyük bir aşkın hikâyesi.

Ressam Miki Simhoni, Tel Aviv'de ilk kişisel sergisinin açılış gününde bir terörist saldırıda kız arkadaşını kaybeder. Kısa bir süre sonra Mossad'dan gelen teklifi kabul eden Miki, terör saldırılarını önlemek ve İran'ın nükleer projesini durdurmak üzere Avrupa ve Ortadoğu'da faaliyet gösteren bir ekibe seçilir. Artık ülkesinin güvenliği için çalışmakla yazgısı olduğuna inandığı resim sanatında ilerlemek ve gerçek aşkı bulduğu Niki'yle mutlu bir hayat sürmek arasında büyük bir açmazla karşı karşıyadır.

12 yıl Mossad'da görev yapan Mishka Ben-David, öteki romanlarında olduğu gibi Cezayir Son Durak'ta da gerçek hayattan esinlenerek operasyonları büyük bir ustalıkla kurgularken iyiyle kötüyü, insani duyguları ve etik değerleri sorgulamaktan geri kalmıyor.

Cezayir Son Durak PDF indir

 İndirmek İçin TIk
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.


Kitap Anahtar Kelimeleri : Cezayir Son Durak Pdf İndir , Cezayir Son Durak Pdf Oku , Cezayir Son Durak Ekitap İndir , Cezayir Son Durak Ekitap Oku ,  Mishka Ben-David Kitapları
LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.