Bırakma Ellerimi | Ayşegül Çiçekoğlu | Pdf indir | Ekitap


Ayşegül Çiçekoğlu - Bırakma Ellerimi - PDF - Sayfa 440

Bırakma Ellerimi | Ayşegül Çiçekoğlu | Pdf indir | Ekitap

Yazar Ayşegül Çiçekoğlu'ndan Muhteşem bir aşk hikayesi.. Fakat kahramanımız aşkı ilk  önce derinden düşünüyor ve sonuçlarına katlanıyor.. Bir bayanın hayatla mücadelesi içinize işleyecek size hayal ettirecek şekilde kaleme alan yazar ve kitabın baş kahramanlarının çocukları, kocaları ve hayatla mücadelesi buna karşı güçlü oluşunu anlatmaktadır.. Bu kitabı sitemizden PDF olarak indirebilirsiniz.

Bırakma Ellerimi Bilgi

Birlikte büyüdüğü, ilk aşkı ile evlenerek mutlu sonu yakaladığına inanan genç bir kızdı Elif... Peşinden hiç ayrılmadığı, 'bir gün mutlaka seninle evleneceğim' dediği, biricik aşkı ile evlenerek mutlu olacağına inanan genç bir erkekti Toprak...

Sadece romanlardaki evliliklerin mutlu sonu oluyordu. Oysa daha evliliklerinin üzerinden iki yıl geçmeden Toprak gitmek istiyordu. Elif'i arkasında bıraktığında gerçekten mutlu olabilecek miydi? Bunu bilmiyordu, ama bildiği tek şey artık Elif ile de mutlu değildi. Elif, Toprak'ın gitmesiyle birlikte ailesini, işini, arkadaşlarını bırakarak hiç bilmediği başka bir şehirde ilk aşkını unutmaya çalışacaktı. Bu sefer bırakılan elleri bir başkası tarafından tutulduğunda gerçek aşkı bulacak mıydı? Yoksa ilki gibi o da bir yanılsama mıydı? Hayatına giren ikinci Toprak, birincinin acılarını silebilecek miydi?

Bırakma Ellerimi PDF indir


Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Bırakma Ellerimi Pdf İndir , Bırakma Ellerimi Pdf Oku , Bırakma Ellerimi Ekitap İndir , Bırakma Ellerimi Ekitap Oku , Ayşegül Çiçekoğlu Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.