Biz Ölümlüler | Patrick Ness | Pdf indir | Ekitap


Patrick Ness - Biz Ölümlüler - PDF - Sayfa 264

Biz Ölümlüler | Patrick Ness | Pdf indir | Ekitap

Muhteşem bir Roman daha sizlerle. Yazar Patrick Ness tarafından kaleme alınmış olan Biz Ölümlüler isimli kitap, Gerçektende Biz ölümlüler bu Fani dünyada sadece misafirleriz. Fakat bunun hala farkında olmayan insanlarda mevcut. Bu kitabı gercekten okumanız gerekiyor.Kitabın pdf formatını sitemizden indirebilirsiniz.

Biz Ölümlüler Bilgi

Ya Seçilmiş Kişi değilseniz?

Ya zombilerle, ruh emici hayaletlerle ya da o mavi parlak gözlü, ölüm getiren, yeni çıkan şey her ne ise onunla savaşması gereken kişi değilseniz?

Ya sadece liseden mezun olmak, baloya gitmek ve birileri okulu tekrar havaya uçurmadan Henna'ya çıkma teklifi etmek isteyen Mickey gibiyseniz?

Çünkü bazen her hafta bir yenisi yaşanan krizlerden daha büyük sorunlar da vardır ve bazen sıradan hayatınızdaki sıradışı şeyleri keşfetmeniz gerekir.

Dağ aslanları en yakın arkadaşınıza tapıyor olsa bile.

Biz, Ölümlüler Yorumlar


"Farklı, komik ve sevgi dolu bir hikâye. Kesinlikle kaçırılmamalı."
-Kirkus Reviews-

"Ness'in bilimkurgu romanı, uçarı fütürist fantezilerle dalga geçerken aynı zamanda sadece hayatta olmanın bile ne kadar önemli bir zafer olduğunu vurguluyor. Bu akıllarda kalıcı, duygusal ve okuru sık sık güldüren kitap kesinlikle başarılı olacak."
-Booklist-

"Zıpır esprileri sevenler ve alışılagelmiş hikâyeler yerine insanı düşündüren hikâyeleri tercih edenler, bu eşsiz ve zekice ele alınmış kurguyu takdir edecektir."
-School Library Journal-

Biz Ölümlüler PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Biz Ölümlüler Pdf İndir , Biz Ölümlüler Pdf Oku , Biz Ölümlüler Ekitap İndir , Biz Ölümlüler Ekitap Oku , Patrick Ness Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.