Bir Lordu Dize Getirmenin On Yolu | Sarah Maclean | Pdf indir | Ekitap


Love By Numbers Serisi 2 - Sarah Maclean - Bir Lordu Dize Getirmenin On Yolu - PDF - Sayfa 432

Bir Lordu Dize Getirmenin On Yolu | Sarah Maclean | Pdf indir | Ekitap

Niholas ülkenin en varlıklı ve yakışıklı bekarıdır.Nicholas'ı yine ülkenin en popüler dergisi yılın evlenilicek kralı ilan edilmesi üzerine genç adamın hayatı alt üst olur.. bu kitabı sitemizden pdf olarak indirebilirsiniz.

Bir Lordu Dize Getirmenin On Yolu Bilgi

Ülkenin en çok satan kadın dergisi, çapkın bekâr Nicholas St. John'u evlenilecek en gözde lord ilan ettiğinde genç adamın hayatı tam bir cehenneme dönüşür. Nereye giderse gitsin eş arayan hanımlar ve onların anneleri ile kuşatılmaya başlar. Leighton Dükü'nün kayıp kız kardeşini bulma görevi onu bu azap(!) dolu hayattan kurtaracak mükemmel bir tekliftir ve tam zamanında gelmiştir. Geçmişinde Bulan -avcı- adıyla bilinen Nick için bu görev çocuk oyuncağıdır ve bekâr kadınlardan uzaklaşması için harika bir bahanedir. Ama yakışıklı, zengin, cesur ve akıllı bir aristokrat kaderinden ne kadar kaçabilir ki?

Leydi Isabel içinse hayat hiç kolay değildir. Bakması gereken döküntü bir ev, okula göndermesi gereken küçük bir kont ve saklaması gereken bir düzine kadar kadın vardır. Buna karşılık elindeki para edecek tek şey annesinden yadigâr heykellerdir. Kısacası, herkesin ağzını sulandıran bir avdır.

Ve av ile avcı karşılaştıklarında tüm roller allak bullak olacaktır...

Bir Lordu Dize Getirmenin On Yolu PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Bir Lordu Dize Getirmenin On Yolu Pdf İndir , Bir Lordu Dize Getirmenin On Yolu Pdf Oku , Bir Lordu Dize Getirmenin On Yolu Ekitap İndir , Bir Lordu Dize Getirmenin On Yolu Ekitap Oku , Sarah Maclean Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.