Bir Bakışta Sonsuza Dek | Elizabeth Bevarly | Pdf indir | Ekitap


Elizabeth Bevarly - Bir Bakışta Sonsuza Dek - PDF - Sayfa 376

Bir Bakışta Sonsuza Dek | Elizabeth Bevarly | Pdf indir | Ekitap

Yazar Elizabeth Bevarly tarafından yazılmış olan eğlenceli ve aksiyon dolu dop dolu bir kitap paylasıyoruz sizler için.bu kitabı aşağıdaki linkden indirebilirsiniz.

Bir Bakışta Sonsuza Dek Bilgi

Profesyonel etkinlik danışmanı Natalie Beckett, yeni kurduğu şirketinin başarılı olup olmadığını kanıtlayacak partide son dakika sıkıntıları yaşamaya başlar. Etkinliğin yılın en çok konuşulan partisi olmasını sağlamasının tek yolu vardır: Gözlerden uzak yaşamayı tercih eden bilgisayar oyunu tasarımcısı/milyarder Russell Mulholland'ın partiye gelmesini sağlamak. Ancak Russell'ın muhteşem koruması Finn Guthrie, Natalie'ye bunca zorluk çıkarırken patronunun yanına yaklaşmak o kadar kolay olmaz. Mücadele etmekten hoşlanan Natalie de, çok geçmeden Finn'le kavga etmeyi Russell'ı VIP listesine eklemeye çalışmaktan daha heyecanlı bulduğunu fark eder.

Bir Bakışta Sonsuza Dek Yorumlar

"Tracy/Hepburn filmlerindeki gibi esprili, ateşli ve duygusal anlatımı olan romantik hikâyelerden hoşlanıyorsanız, Elizabeth Bevarly tam size göre!"
-New York Times çok satan yazarı Lisa Kleypas-


Bir Bakışta Sonsuza Dek PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Bir Bakışta Sonsuza Dek Pdf İndir , Bir Bakışta Sonsuza Dek Pdf Oku , Bir Bakışta Sonsuza Dek Ekitap İndir , Bir Bakışta Sonsuza Dek Ekitap Oku , Elizabeth Bevarly Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.