Barbarlar Şehri | Lee Kelly | Pdf indir | Ekitap


Lee Kelly - Barbarlar Şehri - PDF - Sayfa 384

Barbarlar Şehri | Lee Kelly | Pdf indir | Ekitap

Oldukça farklı hikayesi ile Barbarlar Şehri isimli kitap ile çıkış yakalıp tüm ilgiyi üzerine çeken yazar Lee Kelly'nin yazmış olduğu kitabı sizler için paylaşıyoruz.Karanlık ve pürüssüz anlatımı olan bu hikaye okurken sizi adeta doyuracak. Fantastik kategorisine giren bu kitabı mutlaka okumalısınız.Kitabın pdf formatını sitemizden indirebilirsiniz.

Barbarlar Şehri Bilgi


Savaş bizi ölüme terk etti.
Şehir bizi diri diri yedi.
Kırmızı Müttefikler’in New York’a saldırmalarının üzerinden neredeyse yirmi yıl geçmiştir ve savaş tutsakları kampına dönüşen Manhattan, Rolladin ve fuhuş efendileri tarafından demir yumrukla yönetilmektedir. Skyler Miller’a göre Manhattan, onu şehrin sınırlarının dışındaki dünyadan geri tutan bir kafestir fakat kız kardeşi Phee için Manhattan, bildiği tek evdir.
Sky ve Phee, bir gün annelerinin savaş zamanlarından kalan günlüğünü keşfedince, annesi ve Manhattan’ın geçmişi hakkında bildikleri şeylerin göründüğü gibi olmadığını öğrenirler ve sırlarla çevrili hayatları ilmik ilmik çözülmeye başlar.

Barbarlar Şehri Yorumlar


“Çıkış romanında Kelly, birçok yüreği ağza getiren sahneyi ve New York’un post apokaliptik havasını  canlı bir şekilde gözler önüne seriyor.”
-Publishers Weekly-

“Kelly’nin bu distopik fantezi çıkış romanı, Açlık Oyunları’nın havasını andırıyor…

Bu sürükleyici ve tempolu öykü okurları kendine bağlayacak.”
-Booklist-

“Kelly’nin kalemi dâhice ve inanılmaz. Her iki kız kardeşin gözünden pürüzsüz, karanlık ve doyurucu bir hikâye anlatıyor. Bu iki güçlü kadın karakter, insan doğasının, kendini koruma içgüdüsünün  ve aile bağlarının gücünü gösteriyor. Bu roman en eşsiz distopyalardan biri.”
-Voya-

Barbarlar Şehri PDF indir

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Barbarlar Şehri Pdf İndir , Barbarlar Şehri Pdf Oku , Barbarlar Şehri Ekitap İndir , Barbarlar Şehri Ekitap Oku , Lee Kelly Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.