Bağırıp Çağırmadan Çocuk Eğitimi | Ekrem Acar | Pdf indir | EPUB


Ekrem Acar - Bağırıp Çağırmadan Çocuk Eğitimi - PDF - Sayfa 170

Bağırıp Çağırmadan Çocuk Eğitimi | Ekrem Acar | Pdf indir | Ekitap

Çocuk Gelişimi öncelikle ailede başlar.. ve bu en önemli gelişimlerden birisidir.. Saglıklı beslenme, detaylı eğitimler.. Bu kitap yeni bebeği olanlarada fazlası ile destek sağlayacak ve yeni bilgiler katacaktır. Bilindiği gibi bir çok yanlışlarımız var.. Örneğin bir cocuğa bagırıp çağırarak birşeyler ögretmek gibi. Tamamen yanlış. Bu bir eğitim değil hastalıktır.. ve zincirleme ilerler.. cocukların kafalarında kızarsa yaparım veyahut kızarsam yapar tarzında düşünceler oluşturmaya başlar ve gelecek nesile pek sağlıklı olmaz.

Bağırıp Çağırmadan Çocuk Eğitimi Bilgi

Anne ve babaların çocuklarıyle ilgili şikayetleri, dertleri o kadar çok ki; yazmakla bitecek gibi değil...

Ünlü bir atasözümüz vardır; İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır diye.

Yani eğer çocuklarda bir sorun varsa, önce ailenin kendi davranışlarını, alışkanlıklarını gözden geçirmesi gerekir.
Çünkü aileler çocukların rehberleridir ve bu anlamda onlara iyi örnek olmak zorundadır. Ayrıca çocuk eğitimi konusunda bilinçlenmek de bir diğer önemli faktördür. Yapılan hatalar, çocuğun benliğinde onarılması güç yaralar açabilir.

Bu anlamda ailelere yardımcı olmak amacıyla hazırlanmış pek çok kaynak kitap vardır. Yıllardır rehber öğretmen olarak eğitim kurumlarına hizmet veren Ekrem Acar da, ailelerin çocuklarıyla yaşadıkları sorunları göz önünde bulundurarak, pratik bilgilerin ve çözümlerin bulunduğu bu kitabı sizler için hazırladı.

Çocuk eğitimi sevgi, sabır ve emek gerektirir. Sorunları çözmek için hiçbir zaman geç değildir. Unutmayalım ki, mutluluk kaynağımız olan çocuklarımızı, mutsuzluk kaynağına dönüştürmemek biz anne-babaların elindedir...


Bağırıp Çağırmadan Çocuk Eğitimi PDF indirmek için tıklayınız.

Bağırıp Çağırmadan Çocuk Eğitimi EPUB indirmek için tıklayınız.


Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız
Not: İndirme linkine tıklandığında 5 saniyelik bir reklam açılacaktır. 
İlgili reklam geçildikten sonra kitaba ulaşabilirsiniz.

Bize en büyük desteği yorum yaparak sağlayabilirsiniz 😊

Kitap Anahtar Kelimeleri : Bağırıp Çağırmadan Çocuk Eğitimi  Pdf İndir , Bağırıp Çağırmadan Çocuk Eğitimi  Pdf Oku , Bağırıp Çağırmadan Çocuk Eğitimi  Ekitap İndir , Bağırıp Çağırmadan Çocuk Eğitimi  Ekitap Oku , Ekrem Acar Kitapları


LÜTFEN DİKKAT!
SİTEMİZ SİZLERDEN ASLA LİNKLERE ULAŞMANIZ İÇİN TELEFON ONAYI VS. İSTEMEZ!
BU TÜR REKLAMLAR AÇILIRSA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ.

Kitap linklerine tıkladıktan sonra 5 sn geri sayımı bekleyip sonra "REKLAMI GEÇ" butonuna basarak geçmeniz yeterli. Kitabın yüklü olduğu siteyi göremezseniz reklam sayfalarının arkasında kalmıştır, tarayıcınızdaki sekmelerinizi kontrol ediniz.

Paylas

Yazar:

www.pdfkitaplarindir.org : ücretsiz yüzlerce ekitap indirebilirsiniz.

0 yorum:

" Bir kitap yorumu , bir teşekkür , yada sadece bir selam :) "

Üyeliğiniz yoksa ve sadece isminizle yorum yapmak istiyorsanız Adı / URL seçeniğini seçerek yorum yapabilirsiniz. URL kısmını doldurmanız zorunlu değildir.